{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas su suur soov täitub või ei? Vaata järele!

 Kas sul on mõni soov, mille täideminekut sa oma südamepõhjas loodad ja vaikselt usud, et see varsti juhtub. Mõned soovid täituvad ruttu, te...

 Kas sul on mõni soov, mille täideminekut sa oma südamepõhjas loodad ja vaikselt usud, et see varsti juhtub. Mõned soovid täituvad ruttu, teiste soovide täitumine võtab rohkem aega ja on ka juhuseid, kus mingil ettenägematul põhjusel sinu soov lihtsalt ei täitu. Põhjuseid selleks on erinevaid. 

Selleks, et teada saada, kas sinu mure leiab lahenduse või kas sinu soov täitub, siis sulge silmad ja mõtle selle peale mõne minuti jooksul. Seejärel vajuta huupi sõrmega ekraanil olevale pildile ning vali üks number. 

 

 



Loe nüüd oma sõnum


1 - JAH

 

Õnneks sa oled selline inimene, kes oskab rahulikuks jääda ka kõige raskemates olukordades. Sa oled varustatud kannatliku meelega ja järjekindel, praegu oled sa õigel teel ja teed õigeid asju selleks, et su soov täituks ja probleem leiaks lahenduse. Sul ei ole vaja enam kaua oodata. Ära kaota oma hingerahu, usalda ennast ja teisi inimesi enda ümber. Kõik läheb hästi. 


2 - JAH

 

Aga mitte täna ega homme. Sinu teel on palju halbu või negatiivseid inimesi, kes ei taha näha sind õnnelikuna ja kes lausa ootavad, et sinuga midagi juhtuks, mille üle nad saaksid keelt teritada ja seejärel öelda, et nad ju ütlesid ja hoiatasid! Kõige tähtsam, mida sa tegema pead, on mitte lasta end häirida sellistest inimestest ja olla neist üle, ära lasku nendega samale tasemele, sest nad üritavad sind tõmmata enda mängu. Keskendu iseendale ja lase kõik see kõrvust mööda, mida nad ütlevad ja arvavad. See on kõige parem kaitse, mida sa endale pakkuda võid. Alles siis, kui sa suudad neist üle olla ja mitte lasta end häirida nendest, laabuvad su probleemid ja su soovid täituvad ükshaaval.

 

 

 

 


3 - JAH

 

Juba järgmisel nädalal leiavad su elus aset sündmused, mis sind üllatavad. Ära ehmu, tegemist ei ole halva üllatusega. Sellegipoolest pead sa õppima mitte kulutama oma energiat pisiasjadele - sa oled liiga kaua raisanud oma aega asjadele, mis su tähelepanu ei vääri ja muretsenud, ehkki selleks polnud mingit põhjust. Tee sellega lõpp, sest külvates muret ja ärevust, ei saa sa leida õnne ja hingerahu. Hinga sisse ja kinnita endale, et kõik läheb hästi. Sest kõik läheb hästi, kui sa lõpetad selle lõputu muretsemise. Ja ole kannatlik teiste vastu ja muidugi leebem iseenda vastu. Naudi elu rohkem.


4 - JAH

 

Tundub nii, et õnn hakkab sulle naeratama. Saatusel on midagi head sinu jaoks plaanis. Ainult ära kahtle enam iseendas ja oma võimetes. Õnn on kõigest käeulatuses, sa võid selles kindel olla. Naerata rohkem!


5 - JAH


Hetkel oled sa liiga palju hõivatud sellega, mida teised inimesed sinust arvavad ja ainult selle tõttu ei ole su soovid täitunud ega probleemid lahendust leidnud. Sa pead õppima oma sõna maksma panema ja ennast rohkem väärtustama. Ära katsu teistele meeldida alati, sest sa võid tekitada arusaamatusi või hoopis kaotad oma lähedaste usalduse ja austuse.

 

 

 

 


6 - ASJAD EI OLE NII LIHTSAD, NAGU SA SEDA OLED ARVANUD

 

Sa oled endale loonud valed ideed ja siin võiksid sa rohkem kuulata oma lähedasi, kellel on sageli targad nõuanded. Kuula oma sõpru rohkem, sest su lootused on rajatud liivale.

 

7 - PRAEGUSEL HETKEL VEEL SU PROBLEEMILE LAHENDUST EI OLE

 

Aga ära koorma end selle tõttu teiste probleemidega, mis su olukorda veelgi hullemaks muuta võivad. Kõik, mis sa praegu teha võid, on puhata nii palju, kui võimalik. Naudi oma elu iga hetke ja ära lase muredel enda üle võimust võtta. Anna aega. Kui sa oled liiga murelik, siis sa võid nädala pärast taas järgi vaadata, kas su probleem laheneb või mitte.

 

8 - OLE ETTEVAATLIK

 

Ära usu kõike, mida sulle öeldakse ja ära mine kõigega kaasa. Praegu on targem olla ettevaatlik. Sa pead arvestama mõningate pettumustega.

 

9 - SU PROBLEEM LEIAB HEA LAHENDUSE

 

Aga sa vajad abi selleks. Räägi sellest, mis su südamel on, mõnele heale sõbrale, kes ütleb sulle, mida sa pead edasi tegema, jäädes seejuures neutraalseks ja objektiivseks.

 

 

 

 


10 - JAH AGA AINULT SIIS, KUI SA EI KAHTLE


Ära kaota usku iseendasse ja kõik läheb hästi. Järgi oma intuitsioonile, nii väldid sa pettumusi.


11 - VÕIMALUS ON ÜSNA SUUR

 

Kõik läheb nii ruttu ja heas suunas. Ja ava silmad: keegi tahab sinu sõbraks saada praegu.

 

12 - KÕIK, MIDA SA SOOVID, TÄITUB. AGA VÕIB-OLLA MITTE TÄPSELT NII NAGU SA SEDA OOTAD


Vähemalt ei pea sa enam kahtlema. Ole rõõmus ja kõik läheb hästi.


13 - KÕIK LÄHEB HÄSTI, TINGIMUSEL, ET SA USUD


Ära jää samuti istuma ega käed rüpes ootama. Tegutse uskudes, et kõik, mis sa teed, teed sa selleks, et teenida ära oodatud tasu. Üllata oma lähedasi.


14 - JAH. SA VÕID OMA HEALE ÕNNELE KINDEL OLLA


Sind ootab üks hea sündmus. Seega ole valmis selleks. Ära keskendu seni ainult ühele eesmärgile, näe rohkem ja näe kaugemale. Ole paindlik ja kuula ära ka teiste argumente.

 

 

 

 


15 - KÕIK TÄITUB AGA MITTE SINU OOTUSTE KOHASELT


Ole väikesteks muutusteks valmis. Ära kiirusta liialt, sest see võib viia sind valele teele ning kaasa tuua palju probleeme.


16 - KÕIK ON VÕIMALIK JA MISKI POLE KINDEL


Sa pead oma soovid üle vaatama, sest praegusel hetkel on nad liiga suured ja utoopilised. Lisaks sellele, on sul liiga suured ootused teiste inimeste suhtes. Järgnevatel päevadel veel muutust ei tule. Ent sa võid lähitulevikus oodata ühte head sündmust. Kindlasti kuula oma sisemist häält.


17 - MÕNINGAD RASKUSED ON PRAEGU


Sa võid tunda pettumust aga see ei tähenda sugugi, nagu kõik oleks läbi. Sul on üks võimalus sajast. Vastupidi, su praegune pettumustunne võib sulle isegi kasuks tulla. Su sõprade- ja tuttavatering on kasvamas ja lahendus võib tulla just sealtpoolt.

 

18 - SA VÕID USKUDA JA LOOTA

 

Tingimusel, et sa enam ei kahtle. Kui sa aga oma kahtlustest üle ei saa, siis võivad asjad aga võtta hullema pöörde. Sest, kui su soov ei täitu ja probleem ei lahene, siis võib see olla vaid sellepärast, et sul jääb enesekindlusest puudu ja sul puudub vajalik julgus. Ole julgem ja avatum.

 

 

 

 


19 - JAH


Praegusel hetkel on õnn sinuga. Ja sul ei ole vaja kahelda oma soovide täitumises. Õnn jääb sinuga mõneks ajaks.


20 - JAH


Selleks, et oma eesmärke täide viia, pead sa natuke ise pingutama. Ole julge, riski ja asjad lähevad ise oma rada. Ole tähelepanelik kõige ümbritseva vastu ja ära unusta, et juhuseid ei ole olemas.


 

 




Kommentaare ei ole