{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised on kõige halvema iseloomuga tähemärgid ja kuidas neid ära tunda?

Pilt: DR Meil kõigil on oma varjukülg, millest me räägi tavaliselt ja teistele ei näita. Mõnikord piisab aga ühest valesti mõistetud s...

Pilt: DR
Meil kõigil on oma varjukülg, millest me räägi tavaliselt ja teistele ei näita. Mõnikord piisab aga ühest valesti mõistetud sõnast, et võimust võtaksid halvad soovid, kavatsused ja mõnikord ka teod teise inimese vastu. Mitte keegi pole täiuslik ega eksimatu.

Astroloogide järgi on vähemalt 5 tähemärgil potentsiaalselt kõik, et ühel või teisel hetkel muutuda täiesti väljakannatamatuteks. Mõned inimesed ongi teistest agressiivsemad, teised aga varjavad hästi oma tõelist palet. Aga kurjus ega halva tegemine - isegi sellest mõtlemine - ei ole kunagi hea, vaid toob kannatusi ainult sellele, kes seda põhjustas.




5 kõige halvema iseloomuga tähemärki

Skorpion

Skorpionid on tuntud oma tulise loomuse poolest. Nad on meeldivad ja head suhtlejad, kahtlemata võluvad, isegi võiks öelda, et nendes on midagi saatuslikku ja lummavat. Aga, suur õnnetus ootab neid, kes julgevad neid solvata, neile haiget teha, nende tundeid reeta! Siis muutub Skorpion ohtlikuks ja on väga kardetav vastane. Ta salvab kõiki, kes talle ette satuvad.

Ta oskab kasutada sõnu, mis teevad kõige rohkem haiget. Ta võib muutuda vägivaldseks nii verbaalselt, kui füüsiliselt. Kätte maksmiseks pole Skorpionist paremat, sest ta torkab alati sinna, kus see kõige rohkem haiget teeb. Ta võib olla egoist, küüniline ja negatiivne - sellisel hetkel teiste tunded ei lähe talle palju korda. Selles nimekirjas on Skorpionil esikoht.

Jäär

Jäär on oma loomuselt impulsiivne ja kui vihastab, siis nii, et maa väriseb. Isegi, kui sageli hiljem ta oma sõnu ja tegu kahetseb, siis see pole siiski piisav selleks, et ta vabandama hakkaks. Ta ei ole rahutegija, sest ta vaidleb inimestega rohkem, kui on rahujalal. See tõstab temas adrenaliinitaset, nii et see isegi meeldib talle mingil määral. Ent tõestada. Olla keegi. Eksisteerida ja elada.

Ta on samas ka hingelt kade ja ei vaata hea pilguga, kui teistel on rohkem. Tavaliselt teeb ta kõik, et selliste inimestega hästi läbi saada aga ainult selleks, et leida võimalus ka ise samale järjele tõusta, kui nemad.




Kaksikud

Kaksik on väga hea suhtleja, isegi meeldiv inimene, oskab nalja teha. Aga tal on ka teine külg, mis tõukab teda alateadvuslikult tegema asju, mida ta ise hetk hiljem unustab. Vähimagi probleemi puhul ta vihastab ja ärritub päris tõsiselt. Siis lendavad tema suust etteheited ja sõnad, mis paberit ei kannata. Tal puudub sellistel kordadel kaastunne ja ta ei kuula mitte kedagi, ta otsib ainult nende seltskonda, kes talle mingil määral kasu võivad tuua. Lisaks sellele on tema igapäevane keel sarkasm, tema suurim soov kätte maksta ja kogu selle võluva isiku taga peitub tegelikult üks ohtlik olend.

Vähk

Vähk on tegelikult ohtlik, sest ta peidab end teiste selja taha selleks, et neile haiget teha. Ta on diskreetse loomusega ja ei ärritu kunagi nii, et terve maja kuuleks. Aga, kui ta tunneb, et talle on liiga tehtud, siis tõmbub ta iseendasse ja hakkab oma peas välja töötama kõige hirmsamaid kättemaksuplaane. Ole temaga ettevaatlik, sest ta võib sellisel puhul teha rohkem haiget, kui head.

Lõvi

Teda köidab ilu ja hiilgus, ta tahab särada ja olla rambivalguses. Ta on kas väga hea või väga halb, see sõltub sellest, kellega ta hetkel koos on ja kas ta on selle inimesega ühisel arvamusel või mitte. Ta on autoritaarne, parem on mitte tungida tema territooriumile, sest ta on ainus kapten oma laevas. Ta kasutab kõiki võimalusi, et oma positsiooni kaitsta. Lisaks sellele vihastab ta ruttu ja on kohe halvas tujus, kui miski talle ei peaks meeldima. 

Kommentaare ei ole