{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised 3 sodiaagimärki leiavad 2021. aastal suure armastuse?

DR Kõik inimesed unistavad suurest armastusest. Isegi, kui me sellesse usume, sest me oleme näinud ju, kuidas see näeb välja filmides,...

DR
Kõik inimesed unistavad suurest armastusest. Isegi, kui me sellesse usume, sest me oleme näinud ju, kuidas see näeb välja filmides, oleme lugenud selle kohta raamatutest ja näinud oma tuttavate eludest - siis me alati ei julge loota, et ka meile selline õnn võiks osaks langeda. Mõnikord see tundub midagi väga kättesaamatut, mida ainult vähesed õnnelikud kogeda võivad.

Astroloogia järgi on vähemalt kolmel tähemärgil 2021. aastal just see võimalus kätte jõudmas. Võimalus kohtuda tõelise armastusega on kõige suurem!

Kui sa oled ühe nende kolme tähemärgi all, siis tea, et 2021. aastal ristub su tee sinu suure armastusega. Hoia oma silmad lahti ja kuula oma südant. See aasta tuleb armastuse aasta, sa kohtud inimesega, kes muudab kõik. Ära muretse, sa tunned ta ära. Kohe, esimesest pilgust.






Sõnn


Sa oled sündinud maamärgi all, sulle meeldib püsivus ja stabiilsus. Oma loomult oled sa kangekaelne, natuke autoritaarne ja väga julge. Sul on julgust, et elada elu oma äranägemise järgi,sa oled piisavalt kangekaelne ja püsiv, et viia oma eesmärke ellu. Elu pakub sulle rahulolu ja edu aga seda suuresti tänu sellele, et sa ise oled endale sellise elu valinud ja sa ootad seda.

Oma sõpru oskad sa endale valida, kasuahned ja silmakirjalikud inimesed sinu tutvusringkonda ei kuulu. Sa ise ei mängi teiste inimeste tunnetega ja vihkad pealiskaudsust, sama ootad sa ka teistelt. Armastusel on sinu elus oluline koht - armastusejumalanna Veenus ise juhib sind sellel teel. Aga sa otsid tõelist armastust - juhusuhetel pole sinu elus kohta.

Sa oled emotsionaalselt intelligentne ja sa oled teadlik, et välimus üksi ei peegelda hinge. Sa oled hea inimesetundja ja oskad lugeda inimeste mõtteid. 2021. aasta toob su ellu kellegi, kes sulle pettumust ei valmista. Vastupidi, kohe esimesest kohtumisest peale tekib äratundmine, hingeline lähedus - midagi sellist, mida sa varem kogenud ei ole ja mis esialgu viib sind segadusse. Jah, see ongi armastus. Katsu jääda ainult mõistvaks ja paindlikuks, et sa oma suurt armastust ära ei hirmuta ja kõik läheb hästi.






Kaalud


Täpselt samuti nagu Sõnni, juhib ka sind armastuseplaneet Veenus. Ja see planeet, liitudes Jupiteriga, viib suuri asju täide sinu elus 2021. aastal. Kõige rohkem just armastuse külje pealt. Aga selles pole ka midagi imekspandavat, sest sa oled loodud selleks, et armastada ja olla armastatud.

Sa oled sündinud harmoonia ja rahu tähe all. Oma loomult oled sa hea suhtleja ja eelistad vältida igasuguseid lahkhelisid. Sa oled tasakaalukas ja optimistlik, oma elus otsid sa armastus ja eriti armastust, mida jagada hingesõbraga. Sa otsid seda tõelist armastust, mis muudaks kogu su elu.

Sa oled mõistnud, et välimus võib olla petlik ja oled õppinud inimesi ja nende kavatsusi paremini tundma. Sa oskad teisi läbi näha. 2021. aasta toob su ellu selle, keda sa oled nii kaua oodanud. Ta on juba teel. Teie teed on ristumas, sest tähed soovivad seda. Ta vastab täpselt sellele, keda sa oled otsinud ja nii kaua oodanud. Ta teeb su südame terveks ja hingele pai.





Kaljukits


Sa oled sündinud töö tähe all, see on sinu elu ja missioon. Sa oled väga ambitsioonikas ja usaldusväärne inimene. Sa tahad läbi lüüa ja karjääri teha. Sa oled seadnud endale ise eesmärgid nii era- kui ametialases elus ja oled otsustanud rajada endale oma unistuste elu. Unistused ongi ju selleks, et neid ellu viia, kas pole?

Isegi, kui tööl on su elus kõige olulisem koht - kõik muu on tavaliselt teisejärguline - siis 2021. aasta pöörab kõik peapeale. 2021. aasta tuleb armastuse aasta, kus töö jääb tahaplaanile. Südant ei saa ju sundida...

Sa oled väga intelligentne, varustatud pragmaatilise meelega aga sa tunned ära, kui armastus su uksele koputab. Ja sa ei hakka selle tunde vastu võitlema. Isegi, kui sul on mitu tööalast projekti pooleli. Sest see armastub vastab sinu ettekujutlustele ja suurimatele soovidele: ta on intelligentne, haritud, temaga vestlus avardab su silmaringi, sa saad juurde uusi teadmisi - sa hakkad neid kohtumisi igatsema ja ei tea varsti enam isegi, kuidas ilma temata elada. See tuleb õnnelik aasta, sest sinu kõrval on inimene, keda sa armastad ja kes sind armastab.


Kommentaare ei ole