{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nägu peegeldab organismi tervist

Üks kõige vanemaid ravimeetodeid tuleb meieni Hiinast. Tegemist on traditsioonilise Hiina meditsiiniga, mis tugineb filosoofiale, mille jär...

Üks kõige vanemaid ravimeetodeid tuleb meieni Hiinast. Tegemist on traditsioonilise Hiina meditsiiniga, mis tugineb filosoofiale, mille järgi tuleb hoolitseda kogu oma tervisekapitali eest, selle asemel, et ravida haiguseid. See teraapia on holistiline, see tähendab, et ta on terviklik. Hiinlased usuvad, et iga näoosa on seotud mõne organiga ja peegeldab selle tervist. Seega võib näonahk anda märku ka üldisest tervise seisundist.

Hiina näokaart

Kas sa suudad endale ette kujutada, et su nägu varjab tervet kaarti, kus on kirjas kõik su tervisega seotud probleemid? Alguses on seda ilmselt raske uskuda aga hiinlased tunnevad näokaarti juba üle 3000. aasta. Tegemist on kaardiga, kus iga näoosa on seotud otseselt mõne organiga. Ja naha seisund näitab, kas vastav organ töötab korralikult või mitte.

Nina 

Kui sul on nina peal probleeme vistrike või punnidega, kui sul nina tihti punetab, siis võib see viidata liiga kõrgele vererõhule, saastatud keskkonnas viibimisele, halvale vereringele. Nina on samuti seotud südamega. Selleks, et probleemidele lahendust leida, tuleb organismi puhastuskuur regulaarselt läbi teha.


Otsaesine

Kõik nahaprobleemid laubal on seotud põie ja peensoolega. Nahaprobleemid selles piirkonnas viitavad liigsele alkoholi tarbimisele, liiga rasvase ja magusa toidu tarbimisele. Samuti liiga madalale vedelikutasemele organismis. Sellest tuleneb aeglane ainevahetus.  See või väljenduda läbi vistrike või kortsude. Et probleemi lahendada, tuleb sul paremini magada, vältida stressi ja parandada oma söömisharjumusi. Joo piisavalt vett. See hakkab üsna ruttu peegeldama sinu näonahal.

Lõug ja suu

Need piirkonnad on otseselt seotud hormoonide tootmisega. Probleem võib olla alguse saanud liigse soola ja kofeiini tarbimisest. Liiga vürtsikas toit võib samuti tekitada selles piirkonnas nahaprobleeme. Lõug on seotud ka hormonaalsete muutustega.


Kulmude vaheline ala

Sellel piirkonnal esinevad nahaprobleemid viitavad maksaga seotud häiretele. Hea oleks üle kontrollida, kas su maks pole liiga üle koormatud. Probleemi lahendamiseks hakka spordiga tegelema ning muuda oma toitumisharjumusi.

Kulmude pealne ala ja silmade ümbrus

Kui sul esineb nahaprobleeme kulmukaarte peal, siis võib probleem tulla liigsest alkoholi tarbimisest, nõrgast südametööst, suitsetamisest või halvast vereringest. Kui sa lõpetad oma halbade harjumustega, peaks kõik korda saama. Suitsetamine ja alkoholi tarbimine on kahjulikud kogu organismile, seega parema tervise saamiseks on vaja leida lahendus, mis aitab probleemi lõpetada.

Kael ja lõualuud

Viitab maoga seotud häiretele. Põhjuseid on mitmeid: liiga vürtsikas toit, stress ja unepuudus. Muuda oma eluviisi, vähenda stressi ja vaata oma toitumine üle. Samuti peaksid sa õppima rohkem ja paremini magama.

Põsed

Viitavad kopsudega seotud probleemidele, mis võivad olla seotud suitsetamisega või siis põhjustatud liigsest saastatusest. Väldi saastatud kohtades viibimist ja lõpeta suitsetamine.

Silmade ümbrus ja kõrvad

Viitab neerudega seotud probleemidele. Põhjustatud liigsest suhkru ja soola tarbimisest, halvast vereringest, seedeprobleemidest. Vaata oma toidumenüü üle ja sea sisse vajalikud muutused, vähenda kohvi tarbimist, väldi alkoholi ja magusat. Joo palju vett.







Kommentaare ei ole