{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Kaljukits

Element: Maa Värv: Pruun, hall, must Päev: Pühapäev Valitsev planeet: Saturn Parim sobivus: Sõnn, Neitsi Parim kooslus abieluks...

Element: Maa

Värv: Pruun, hall, must

Päev: Pühapäev

Valitsev planeet: Saturn

Parim sobivus: Sõnn, Neitsi

Parim kooslus abieluks: Vähk

Õnnenumbrid: 4, 8, 13, 17, 22, 26



Tugevad küljed: Vastutustundlik, distsiplineeritud, ennast valitsev, hea juht.

Nõrgad küljed: Mina-tean-kõike, halastamatu, ootab halvimat

Talle meeldib: Pere, traditsioonid, muusika, tagasihoidlikkus, käsitöö

Ei meeldi: Ühel heal hetkel peaaegu kõik


Mis puutub proffessionalismi ja traditsioonilistesse väärtustesse, siis on Kaljukits esimeste seas. Kaljukits on konkreetne ja teda teatakse, kui kõige tõsisemat tähemärki. Kaljukits on väga iseseisev, see aitab tal edasi liikuda nii isiklikul, kui ametialasel pinnal.
Maamärgina ei ole Kaljukitse jaoks midagi olulisemat nende perest.
Kaljukits kontrollib end ülimalt hästi, tal on suur oskus olla hea juht või organiseerija.
Kaljukitse planeet on Saturn, see planeet sümboliseerib igasuguseid kitsendusi ja piiranguid. Saturini mõju muudab Kaljukitse konkreetseks ja vastutustundlikuks. Nad oskavad raha säästa tuleviku jaoks. Ja nad on meistrid tõestamaks, et neil on õigus. Kaljukitsed võivad sageli olla väga jonnakad. Nad üritavad tippu jõuda ainuüksi läbi oma kogemuste.
Probleemid võivad esile kerkida, kui Kaljukits on sunnitud lähedat koostööd tegema teistega. Kaljukitsel on raske teiste erinevustega leppida, sellepärast sellistel juhtudel peavad nad peavad nad teisi inimesi kontrollima või neile oma traditsioonilisi väärtusi peale suruma. Nad arvavad, et nemad üksi teavad, kuidas probleeme lahendada.


ARMASTUS


Mis puutub armastusse ja suhetesse, siis Kaljukitse ei olegi nii kerge endale saada. Kui see aga peaks juhtuma, siis jääb ta ustavaks kaaslaseks kogu eluks. Kaljukits on tõsine armastaja, kes armastab teha asju aeglaselt ja korralikult. Kaljukitse tähtkujus sündinud inimesed väljendavad oma tundeid rohkem läbi tegude, kui läbi sõnade. Nad on helded ja ei kõhkle oma raha kulutada nende jaoks, keda ta armastab. Kaljukitsed on ausad, ustavad ja tähelepanelikud.


SÕBRAD JA PERE


Kaljukits on väga tark ja hea huumorimeelega. Kaljukitsed on head sõbrad.
Kaljukits austab peretraditsioone ja armastab veeta puhkust oma sõprade ja perega. Kaljukitsel ei ole väga suur sõpradering aga need kes sinna kuuluvad, peavad olema ausad ja püsivad.


RAHA


Kaljukits seab endale kõrged eesmärgid, mille nad ka saavutavad tänu oma püsivusele, otsusekindlusele ja tahtejõule. Kaljukits ei karda tööd. Ta on varustatud elava vaimuga ja suure tähelepanu võimega. Kaljukitsed on hakkajad ja teavad, kuidas majandada oma aega ja raha. Kaljukits teab, et ainult raske töö toob talle edu.



KUIDAS VÕRGUTADA KALJUKITSEST MEEST



Kaljukitse tähemärgi all sündinud mehed on otsusekindlad ja ambitsioonikad. Nad tahavad tippu jõuda, et saada tasutud. Üks Kaljukitse positiivseid külgi on tema oskus olla koguaeg jalgadega maa peal. Ta eelistab reaalsust võimatutele unistustele. Kui sa tahad teda võrgutada, pead sa austama tema ambitsiooni ja vajadust kontrolli oma käes hoida.
Kaljukits on kannatlik ja pöörab palju tähelepanu detailidele, see aitab tal oma eesmärke saavutada.
Tema loomus on keskendunud realiseerimisele ja vastutustundele, tihtilugu ei ole suhted tema elus esmajärjekorras. Kui sa lased Kaljukitsel võtta enda peale kogu kontroll olukorra üle ja reeglid paika panna, on sul rohkem võimalusi tema südant võita. Ta on traditsiooniline, ta tahab endale kaaslast, kes on stabiilne ja konkreetne. Ta võib olla reserveeritud hoiakuga alguses.
Kaljukits ei seo end kergelt armusuhtesse. Tal on vaja teada, et sa ei ole kergemeelne. Ta võib alguses paista külm ja eemalolev aga kõik muutub kohe, kui ta tunneb end sinuga hästi. Ta otsib endale kaaslast, kellel on samad eesmärgid, kui tal endal ja kes toetab teda tema ambitsioonika karjääri juures.


KUIDAS VÕRGUTADA KALJUKITSEST NAIST


Kaljukitse isiksus on üks horoskoobi huvitavamaid. Kaljukitsest naise on kindlad, ambitsioonikad,  püsivad, vastutustundlikud ja usaldusväärsed. Kui sa tahad tema südant võita pead sa olema varustatud hea huumorimeelega ja olema valmis ootama, kuni ta sulle end avab. Alguses on ta kindlasti reserveeritud hoiakuga, sest ta ei armasta oma aega veeta kellegagi, kelles ta kindel ei ole. Kui sa tahad ta südant võita, pead sa talle muljet avaldama aga ära liiga palju raha kuluta, sest talle ei meeldi raiskamine.
Kaljukitse tähemärgi all sündinud naised on suhtes domineerivad. Tema ei lange su voodisse esimesel ööl ja kui sa peaksid sellest rääkima temaga, võib ta kohe sedamaid lahkuda.
Kaljukits tahab tunda end oma kaaslasega hästi, sellepärast anna talle aega.
Ta armastab tarku mehi. Kui sa suudad teda naerma ajada ja jääda piisavalt kauaks, et ta end sinuga hästi tunneks, siis on sul võimalus, et sa suudad tema südant puudutada.

Kommentaare ei ole