{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks pilt ja vaata, mida sa tegema peaksid selleks, et õnnelikum olla

Õnn ei ole mõiste, mida saab on võimalik kindlaks määrata. Õnne mõiste on igal inimesel erinev, oles lähedalt seotud meie isiksuse ja e...


Õnn ei ole mõiste, mida saab on võimalik kindlaks määrata. Õnne mõiste on igal inimesel erinev, oles lähedalt seotud meie isiksuse ja eluviisiga.

See viis, kuidas mõni teine inimene oma elu eelistab elada, ei pruugi meile sobida. Järelikult, ehitades üles omaenda õnne, peame me arvestama sellega, mis on meie endi sees, selle asemel, et lasta end mõjutada teiste inimeste arvamustest, sest ainult sel moel on võimalik avastada seda, mis meid tõeliselt õnnelikuks teeb.

Kui sa oled omaenda õnne otsingul ja vajad mõnda tarka nõu, mis sind aitaks, siis see test on just see, mida sa vajad.

Vaja üks kuuest pildist ja vaata, mis võib sind aidata õnnelikuks saada.




Kui sa valisid ...


Pilt nr. 1

Sinu õnn muutub tõeliseks alles siis, kui sa leiad oma töös rõõmu ja rahulolu. Oma loomuselt oled sa rõõmsameelne ja motiveeritud inimene, aga töö juures tekib sul sageli tunne, nagu piiratakse sinu võimeid ja oskusi. See aga vähendab märkimisväärselt sinu loomingulisust ja talendikust.

Loomulikult ei ole alati võimalik endale töökohta valida, aga kui sa leiad endale töö, mis võimaldaks sul end väljendada siiralt ja avatult, tundmata seejuures hirmu, et sa piisavalt tasemel ei ole, siis aitaks see sul saavutada palju õnnelikumat ja rahuldust pakkuvamat elu.

Pilt nr. 2

Vastastikkune armastus on sinu õnne - ja armastuseallikas. See ei tähenda tingimata romantilist armastust, vaid hõlmab samuti sõprust või siis lähedaseid peresuhteid enda alla. Enamiku ajast tunned sa seletamatut üksindust, tõeline ja hea hingeline suhe mõne teise inimesega aga võiks sinus äratada positiivsemaid tundeid.

Selline terve ja normaalne suhe tooks su ellu vajalikku harmooniat, hingerahu, võtaks ära üksindustunde ja asendaks selle kellegagi, kes sind mõistaks ning muudaks su elu õnnelikuks ja ilusamaks.
Pilt nr. 3

Sinu elu muutub õnnelikuks sellest hetkest, kui sa oled õppinud olema enesekindlam. Sa alahindad nii tihti oma võimeid ja oskuseid, alaväärtustad oma intelligentsi ja teadmisi ja selline enesehävitus takistab sul nii sageli olla õnnelik.

Ära unusta seda, et sa oled ainulaadne inimene, kellel on märkimisväärsed võimed ja kullast süda. Sa võid ellu saata kõike seda, mida sa iganes soovid ja olla palju õnnelikum, kui sa sellest kunagi unistanud oled, piisab ainult, kui sa ise hakkaksid endasse rohkem uskuma.

Pilt nr. 4

See, mis tooks su ellu rohkem õnne, on vabadus. Sa oled vaba laps, kes ei taha end tunda lõksus, on siis tegemist era- või tööalase eluga. Ja sa ise leiad, et pead tegelema nii paljude asjade ja kohustustega ainuüksi sellepärast, et teistele meeldida.

Unusta ära selline mõtteviis. Sa pead elama oma elu sellisena nagu sa oled, vabana. Ära jää nende kohustuste juurde, mis sind kinni hoiavad ja mille tegemine sulle rõõmu ega rahuolu ei valmista. Ole vaba ja õnn tuleb sinu juurde.

Pilt nr. 5

Õnn tuleb sinu juurde, kui sa suudad välja tulla oma mugavusstsoonist. Sa pead minema vaatama uusi paiku, kultuure ja kohtuma uute inimestega. Sa pead hakkama elu vaatama läbi uue pilgu.

Sa elad liiga kaua juba oma rutiinset ja monotoonset elu, mis, olgem ausad, ei ole alati positiivne ja takistab sul edasi minna. Aitab sellest laiskusest, tee midagi, et sellest välja tulla, sest ainult siis saad sa tõesti õnnelikuks.

Pilt nr. 6

Sa saad õnnelikuks siis, kui sa õpid oma unistusi ellu viima. Sa oled umbusklik ja ei usu ise ka, et võiksid või suudaksid oma unistusi ellu viia, sellepärast ei hakka sa midagi selle nimel tegemagi ega võitle selle pärast, mis võiks viia sind parema ja õnnelikuma eluni.

Sinu kange vaim on nii visa ja sealt saabki alguse su umbusk, et sa paremat ei vääri. Ära alahinda ennast ja kasuta oma sihikindlust parem selleks, et viia oma unistusi ellu, sa oled seda väärt ja siis tuleb ka õnn sinu juurde.

Kommentaare ei ole