{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 toataime, mis tõmbavad ligi head õnne, tervist ja rahu

Toataimed mitte ainult ei kaunista kodu aga õigetesse kohtadesse paigutatuna võivad nad muuta elu suurel määral. Siin on nimekiri toa...


Toataimed mitte ainult ei kaunista kodu aga õigetesse kohtadesse paigutatuna võivad nad muuta elu suurel määral.

Siin on nimekiri toataimedest, mis toovad koju positiivset energiat ja õnne.

Orhidee

Orhideed on väga populaarsed lilled. Orhideepotid on väga ilusad akende äärde asetatuna. Tegemist on kauni lillega, mis vabastab hapnikku öösel, seega on ta ideaalne valik magamistuppa panemiseks. Orhideel on peen ja meeldiv lõhn, ta on tuntud oma omaduse poolest tuju parandada ja energiat anda.
Orhidee positiivne energia tõmbab ligi armastust ja eemaldab negatiivse energia.

Aloe vera

Aloe on tuntud iidsetest aegadest oma tervendavate omaduste poolest, samuti on ta tõhus taim, mis aitab tõmmata koju head õnne ja positiivset energiat. Aloe vajab kasvamiseks palju valgust ning regulaarset kastmist. Aloe energia ajab eemale halva energia ning ebaõnne.



Õnnebambus

Õnnebambus on eriti populaarne Aasia riikides. Feng Shui järgi on taim kuulus oma võime poolest tõmmata ligi head õnne ja jõukust. Õnnebambus suudab ka avaldada tervisele positiivset mõju. Bambust peaks hoidma otsese päikesevalguse eest ja paigutama poti sinna, kus valgust on vähe.

Lavendel

Usutakse, et lavendel on maagilise toimega lill. Tänu oma tervendavale toimejõule aitab lavendel viia kodust välja kõik halva ning võitleb edukalt peavalude, depressiooni ja unetuse vastu. Lavendli energia aitab tervenemisele kaasa ning pakub kaitset.

Roos

Roos on armastuse sümbol. Roosi energia toob armastust ligi ning kiirendab tervenemist. Roos aitab välja viia kodust kõik halva ning muudab armastust veelgi tugevamaks.

Kommentaare ei ole