{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida su väikese sõrme pikkus võib sinu kohta öelda?

Vaata, milline on sinu väikese sõrme pikkus ja mida see sinu kohta öelda võib! 1. Sa oled pigem tasakaaluka iseloomuga. Sind ...

Vaata, milline on sinu väikese sõrme pikkus ja mida see sinu kohta öelda võib!



1.




Sa oled pigem tasakaaluka iseloomuga. Sind võib iseloomustada, kui korraarmastajat, kellele meeldib hästi organiseeritud elu. Sa ei jäta asju juhuse hooleks. Sulle meeldib, et asjad oleksid omal kohal. Sa hoiad eemale segadusest ja kärarikastest kohtadest. Sa oled leidnud tasakaalu oma elu igas valdkonnas. Sa võtad otsuseid vastu peale seda, kui oled kõik korralikult läbi kaalunud. Sa eelistad hästi mõista ja endale selgeks teha olukorda, enne kui annad oma arvamuse. Sa ei tee liiga ruttu ennatlikke järeldusi. Sind on raske endast välja viia, sest sa mõistad elu ja inimesi. Sellepärast sa saadki elus hästi hakkama.

2. 



Sa oled tundlik ja emotsionaalne, väga kergesti haavatav, sest sageli usaldad sa inimesi, kes seda ei vääri ja pead sõpradeks neid, kes osutuvad hiljem niisama tuttavateks. Ometi teed sa kõik, et teisi aidata ja sinu kõige suurem soov on, et inimesed omavahel hästi läbi saaksid ja käituksid sinuga nii nagu sina nendega käitud.

Sa oled väga kaastundlik. See võimaldab sul mõista teiste inimeste tundeid, pannes ennast nende asemele. Sulle meeldivad inimesed ja teistega suhtlemine on sulle vajalik. Sinus on hästi palju inimlikkust, maailmal on vaja rohkem sinusuguseid inimesi, kes muudavad selle paiga paremaks kohaks. Sinuga on hea suhelda. Jää iseendaks. Sinu inimlikku soojust on vaja teistele.


3. 



Sa annad endast alati rohkem, kui sinult oodatakse. On siis tegemist tööga, armastusega või üldse eluga, sa teed alati kõike kogu hingega ja sellepärast sa oledki teistest erinev. Sa ei oota midagi vastu tasuks.

Sa oled ka diskreetne inimene, keda võib usaldada. Taktitunne iseloomustab sind. Sind ei ole lihtne mõjutada. Kõik, mida sa teistelt ootad, on ausus. Isegi, kui sa oled omakasupüüdmatu, vajad ka sina armastust ja headust. Aga isegi, kui sa ei nõua seda, oled sa ikka ümbritsetud alati neist inimestest, kes sind hästi tunnevad ja kes sind armastavad sellisena nagu sa oled ja mitte selle pärast, kelleks nad arvavad sind olevat.

Kommentaare ei ole