{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas tõmmata head õnne oma ellu!

Rahalisi probleeme tuleb ette ka nendel inimestel, kes rabavad hommikust õhtuni või isegi mitme koha peal tööd teha. Palgad on paljude...



Rahalisi probleeme tuleb ette ka nendel inimestel, kes rabavad hommikust õhtuni või isegi mitme koha peal tööd teha. Palgad on paljudel väikesed ja kuulõpud rasked. Kui ka sinul selline probleem peaks olema, võib-olla on asi hoopis selles, et su energiavool on paigast ära?

Hiina meditsiini järgi tuleb yin ja yang'i energia tasakaalustamiseks kõrvaldada energiablokeeringud. Inimese kehas asuvad energiakanalid, mis moodustavad ühtse energia ja mis mõjutavad kõik nii vaimset, kui füüsilist tervist. Samuti ka harmooniat ja tasakaalu. Energiavoolu tasakaalutus võib põhjustada mitmeid terviseprobleeme ja samuti blokeeringuid erinevates valdkondades, kaasa arvatud rahalises seisus.



Kui sul on hetkel rahalisi probleeme, siis proovi teha järgnevat harjutust.

Sa võid oma energiat tasakaalustada lihtsa mudra abil. Tegemist on maagilise käteasendiga, mis aitab tugevdada elujõudu, parandada keskendumisvõimet, reguleerida tuju, stimuleerida positiivset mõtlemist ja leevendada emotsionaalset seisu jne.

See sõrmejooga asend aitab sul avada oma energiavoolu ja parandada oma rahalist seisu. Ent seda tehes ei maksa uskuda, et raha hakkab taevast alla sadama, sa saad vaid niipalju, et sul oleks, millest ära elada. Ei vähem ega rohkem. Ilma, et sa peaksid muretsema järgmise päeva pärast.



Kuidas seda teha? 

Sa pead olema rahulikult ja keskenduma sellele, mida sa tahad.

Aktiveeri oma käed, raputades neid kergelt või patsutades kergelt sõrmeotsi omavahel.

Hoia käsi koos, peopesad natuke ülespoole hoitud, vajuta kerge survega nimetissõrme ja keskmise sõrmega pöidlale. Hoides mõlema käega seda asendit sulge silmad ning kontrolli oma hingamist. Hinga sügavalt sisse ja välja.

Hoia asendit kümne minuti jooksul ning korda harjutust igal hommikul ja õhtul.

Soovitatav on viia seda läbi 21-40 päeva jooksul. Sa võid harjutust teha ka vannis, ootesaalis, transpordivahendis jne.

Proovi järgi ning paranda sellega oma tervist ja rahalist seisu!

Kommentaare ei ole