{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas tõmmata raha oma ellu tänu energiavoolule?

Feng Shui ja Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on kõik elu elemendid mõjutatud energia kvaliteedist ja ringlusest. On siis tegemis...


Feng Shui ja Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on kõik elu elemendid mõjutatud energia kvaliteedist ja ringlusest. On siis tegemist tervise, heaolu või rahalise seisuga - kõige olulisem on alati kontrollida, kas energia saab sinu kodus vabalt liikuda ja kas miski ei põhjusta selle blokeeringut, tuues enesega seega kaasa tervise- ja muid probleeme, mis kajastuvad ka sinu rahalises seisus.

Ilmselt paljud inimesed teavad, et Hiina traditsioonilise meditsiini erinevad praktikaharud nagu nõelravi (akupunktuur), akupressuur, refleksoloogia ja paljud teised, baseeruvad kehas ringleva energia stimuleerimises. Neid energiapunkte kutsutakse meridiaanideks ehk energiakanaliteks, nad funktsioneerivad samamoodi nagu vereringlus. Verd on võimalik aga näha, energiat näha ei saa, mõnikord on võimalik seda ainult tunda. Selleks, et vabaneda haigustest ja probleemidest, on vaja taastada energiavool.



Kui sa tahad harmoonilist elu, pead sa arvestama Feng Shui'ga. Seades sisse täpseid reegleid, mille järgi mööblit paigutada ja milliseid värve kasutada nii kodus, kui aias, tagab Feng Shui selle maja elanikele hea tervise, parema hingerahu ja omavahelise läbisaamise. Feng Shui mõistes on seiskunud ja blokeeritud energia põhjustajaks suur segadus ja korralagedus koduseinte vahel. See omakorda mõjutab negatiivsel nii tuju, tervist, kui ka rahalist seisu.

Milline seos on energial ja rahal omavahel? 

Nii, nagu enne mainitud, puudutab kõik energiat. Positiivse energiavoolu blokeering ja negatiivsete energiate kuhjumine ongi põhjuseks, miks saavad alguse terviseprobleemid, lahkhelid koduseinte vahel ja samuti finantsolukorda puudutavad probleemid.

Kui su kodus valitseb segadus, siis nüüd sa tead, kust kõik probleemid alguse saavad. Kui sa jätad oma riided lohakile vedelema, kingad ükskõik kuidas esikusse ja ei pane kunagi asju omale kohale tagasi, kui su kraanikauss on kogu aeg täis musti nõusid, siis on selge, et su energiavool on blokeeritud. See takistabki rahal sinu juurde teed leida.




Seda seika on kinnitanud ka mitmed finantseksperdid, nende seas Suze Orman, kes tegi eksperimendi enda peal ise läbi. Lisaks sellele kinnitab ka kuulus kirjanik Catherine Ponder, kes on kirjutanud mitmeid  best-sellereid selle kohta, kuidas rikkaks saada, et selleks, et jõukus ja rikkus saaksid end sinu juurde sisse seada, peab looma kõigepealt tühja ruumi selle jaoks. Juba sellepärast on oluline end vabastada kõigest üleliigsest, mis sinu elamist koormab.

Kui sa tahad teada, kuidas see praktiliselt välja näeb, siis siin on mõned juhised, mida sa ette võtma peaksid.

· Loo kord oma finantsasjades. Pane kõik arved ja dokumendid korralikult ära kaustadesse ja ära jäta neid igale poole vedelema. 

· Korista oma kodu regulaarselt, tuuluta ja lase päikest tuppa, et negatiivset energiat välja saada.

· Anna, taaskasuta või viska ära kõik see, mida sa enam ei vaja. Loomulikult käivad sinna alla katkised mööbliesemed, kasutud asjad ja soovimatud kirjad.

Kui sa alustad nende lihtsate sammudega ja lood muutusi sisse iga päev, siis muutub koristamine lõpuks sulle harjumuseks ja üsna lihtsaks. Hoides oma kodu korras ja puhtana, tagad sa optimaalse energiavoolu, mis kindlasti hakkab peegelduma ka sinu rahalises seisus, sinu tervise peal ja kodus üldiselt valitsevas harmoonias.

Kommentaare ei ole