{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida teevad meie tähemärgid karantiini ajal?

Jäär Jäär on ikka sama impulsiivne nagu alati. Ta teeb sageli asju ilma eelnevalt mõtlemata. Tõenäoliselt oli tema see, kes ostis poest ...

Jäär

Jäär on ikka sama impulsiivne nagu alati. Ta teeb sageli asju ilma eelnevalt mõtlemata. Tõenäoliselt oli tema see, kes ostis poest ära kõik tualettpaberirullid, sest tal lihtsalt oli liiga palju energiat, millega ta ei osanud muud peale hakata. Tänu sellele on tal hetkel kodus kõik varud olemas nagu korralikule inimesele kohane. Et oma energiat maandada, hüppab ta hüppenööriga naabrite rõõmuks ja teeb kätekõverdusi.

Sõnn

Sõnn on kodulembene, kes hoolib väga oma lähedastest inimestest - oma perest. Ja selletõttu praegune hetk, isegi kui kohati võib see tunduda raske, on siiski ka meeldiv. Ta veedab palju aega köögis ja valmistab järjest paremaid hõrgutisi. Sest ei tea, kas tasub hakata muretsema rannavormi pärast üldse sellel aastal?




Kaksikud

Talle meeldib praegune ajajärk, sest tal on nii palju õppida ja teada saada, kõik on nii põnev, kogu aeg juhtub midagi uut. Ta kasutab ära aega, mis ta kodus veedab selleks, et mõnda uut keelt õppida või siis sirvib kokaraamatut. Tema teadmistejanu pole kuhugi kadunud.

Vähk

Tema on väga emotsionaalne ja kõik suured muutused puudutavad ta südant. Neid emotsioone on tal väga raske praegu taluda ja sellepärast vajab ta oma lähedaste toetust, et mitte üksi olla. Organiseerib peoõhtu, kuhu ta kutsub ainult ennast.

Lõvi

Lõvi on ilmselt see, kes võtab hetkel suuri otsuseid vastu nii enda, kui kogu ühiskonna heaks. Tal on tegelikult raske mõista, kuidas korraga kogu tema maailm kokku varises ja niipea, kui kõik taas läbi on, organiseerib tema ühe suure peo. Seni veedab palju aega internetis postitades asju, mille tunni aja pärast kustutab ära.

Neitsi

Tema kasutab kasulikult hetkeolukorda ära ja on tõenäoliselt teinud juba ära kevadise suurpuhastuse. Ta tahab, et kõik oleks piinlikult puhas ja viirustevaba tema kodus. See on ju igale inimesele ometi jõukohane!?! Jagab teistele õpetusi, kuidas terveks jääda ja õieti käsi pesta. Hoiab natuke kõigist eemale, sest usub, et kõik on viirusekandjad.



Kaalud

Talle meeldib kõik, mis on ilus. Tõenäoliselt poputab ta ennast kodus, teeb maniküüri ja näomaske, samal ajal tõstes mööblit ümber. Karantiin ei tähenda ju ometi seda, et peab laskma ennast hooletusse. Kui tal on lapsi, siis võib tal olla tunne, et töötab korraga lasteaias ja tema rühmas on 30 last. Ta ei vasta teiste sõnumitele ja tahaks hoopis tantsida.

Skorpion

Ta on tulise loomusega ja kirglik. Kui ta on karantiinis koos kallimaga, siis leiavad nad teineteist ja ei välju magamistoast. Aga aastavahetuse beebibuumist ta osa võtta ei kavatse.

Ambur

Kui mõnede jaoks on see periood raske, siis tema on ikka edasi optimist, kes teeb teiste tuju ka heaks. Ilmselt helistatakse talle praegu palju, sest ta nakatab oma hea tujuga ka teisi. Ta küsib ikka teistelt, mis neil nädalavahetusel plaanis on nagu polekski midagi lahti. Ta suhtleb mitme inimesega samaaegselt läbi sõnumite, sotsiaalmeedia, helistamise.... Tänapäeval on ju kõik võimalik, et mitte end üksi tunda.

Kaljukits

Ta pole veel aru saanud, et kodust ei tohi välja minna, sest ta on oma tööga liiga hõivatud. Tema jaoks pause olemas ei ole ja oma tööd ta kõrvale jätta ei saa. Hetkel on ideaalne võimalus tegeleda nende paberitega, mis ta on ammu kõrvale jätnud.

Veevalaja

Tema leiutab ilmselt teiste jaoks meelelahutusi välja. No näiteks igasugused vandenõuteooriad, mis ringi liiguvad... Kust me teame, mis siin õieti toimub? Ja miks peaks kodus töötama, kui ta ei tööta õieti isegi töö juures?

Kalad

Selleks, et oma stressi maandada, hakkab ta loominguga tegelema. Ta on tegelikult väga andekas. Ta võtab kitarri välja ja lõbustab naabreid. Samas valmistab juba ette fotosid ja artikleid, mida peale epideemiat postitada : "Kas mäletate veel, kuidas..."

Kommentaare ei ole