{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tahad kaalust alla saada aga ei tea, mida süüa? Vaata järgi!

Need on toiduained, mida sa võid näksida igal ajal, madala kalorisisalduse tõttu ei tee nad sind paksuks. Samuti võid kasutada t...

Need on toiduained, mida sa võid näksida igal ajal, madala kalorisisalduse tõttu ei tee nad sind paksuks. Samuti võid kasutada toidu valmistamise juures ja mida rohkem, seda parem ning seda kiiremini näed sa soovitud tulemusi!

1. Banaanid (100g 70 kalorit)

Tegelikult ei tee banaanid paksuks nagu seda kaldutakse arvama. Banaanid sisaldavad palju tervisele kasulikke kiudaineid, mineraale, vitamiine. Lisaks sellele on banaani heaks süsivesikute allikaks, tekitavad ruttu täiskõhutunde ja neid on kerge seedida.

2. Kaerahelbed ( 100g  68 kalorit) 

Kaerahelbed sisaldavad palju süsivesikuid ja kiudaineid, mis täidavad kõhtu ja võtavad näljatunde ära. Lisaks sellele tagavad kaerahelbed sulle päevaks vajaliku energiakoguse.

3. Kala (100g  90 kalorit)

Kala sisaldab palju Omega-3 rasvhapet, seega ilusa naha saamiseks söö palju kala. Kalades leidub rikkalikult valku, mis aitavad täiskõhutunnet hoida.
 
 


4. Kanafilee (100g 120 kalorit)

Kanafilee sisaldab vähe rasva ja palju proteiine. Kanafileest võib valmistada palju erinevaid ja väga maitsvaid roogi, mis lisaks kõigele aitavad sul ruttu kaalust alla saada.

5. Punased oad (100g  95 kalorit)

Punased oad on head kiudainete allikad, lisaks sellele on nad tervisele veel eriti kasulikud. Nad sisaldavad palju vitamiine, mineraale, antioksüdante ning kiudaineid, mis aitavad hoida kaua täiskõhutunnet. Lisaks parandavad punased oad seedimist.

6. Õunad (100g 75 kalorit)

Õunad sisaldavad palju kiudaineid ja vitamiine, õunu on hea alati näksida ja vahepalaks süüa.

7. Keedetud munad (1 muna  75 kalorit)

Keedetud munad on head proteiini-, vitamiini- ja rauaallikad. Lisaks täidavad hästi kõhtu.

8. Täisteratooted

Kui sa tahad kaalust alla saada, siis vali täisteratooted, mida on vähem töödeldud. Täisteratooted

Kommentaare ei ole