{ads}

HIDE

Viimased

latest

Väikesed žestid, mis meestele meeldivad

Kõik inimesed on erinevad ja kõikidel on omad eelistused ja harjumused, millega teine inimene harjuma peab. N...

Kõik inimesed on erinevad ja kõikidel on omad eelistused ja harjumused, millega teine inimene harjuma peab.

Naised arvavad sageli, et mehed on tundetud ja südametud. Ja et kõik tundeavaldused jäävad neile võõraks. Tegelikult aga on nii, et mehed vajavad sama palju armastust ja hoolitsust, kui naised. Kusjuures piisab mõnest väikesest liigutusest, et nad relvad maha paneksid ja nende süda sulaks.

Siin on need õrnuseavaldused, mida mehed eriti hindavad

1. Kui naine toetab oma pea ta rinnale

See meeldib kõikidele meestele, sest see toob temas välja selle, kelleks ta on loodud: kaitsja, kes tagab naisele turva- ja kindlustunde. Samuti võib seda liigutust ka tõlgendada, kui naise alateadvuslikku soov, et mees oleks seal ja teda toetaks ning rahustaks.

2. Mehe juuste sasimine samal ajal, kui viimane autot juhib

See puudutus tekitab mehe hinges rahulolu ja samuti mõjub ta pingeid alandavalt. Kukla ja peanaha puudutus vallandab mehe organismis õnnehormooni tootmise, samuti on see žest märgiks armastusest ja füüsilise kontakti vajadusest.
 
 
 


3. Teiste ees kiitmine

Isegi, kui mees seda välja ei näita, tahab ka tema teada, et teda ja tema tegemisi hinnata osatakse, eriti tema naise poolt. Mehe võistleja vaim on pidevalt aktiivne, ta tahab ikka ja jälle teada, et sa temaga rahul oled. Kiida teda ja tee seda teiste ees, ära unusta ka mainida seda sotsiaalvõrkudes. Lisaks sellele, et see tema ego tõstab (seda ta oskab hinnata nagunii), annab see talle suurema soovi veelgi paremini teha ja pingutada selle nimel, et sulle meeldida.

4. Naine, kes oskab kuulata

Oma loomult on mehed sellised, kes eelistavad oma probleeme lahendada pigem üksi, kui näidata oma nõrku külgi. Kui ta aga tahab rääkida, siis tahaks ta, et ta naine teda kuulaks. Selline naine, kes oskab ja tahab kuulata, on väärt mehe armastust ja see muudab teie suhet veelgi lähedasemaks.
 
 


5. Naine, kes leiab aega helistamiseks ja sõnumi saatmiseks ka siis, kui tal endal on vähe aega

Sageli tuleb ette kiireid ja pingelisi perioode. Kõige tähtsam sealjuures on aga mitte unustada oma suhet. Väike sõnum või telefonikõne samal ajal, kui sul pole palju aega, on alati märgiks, et teine inimene on su elus suure tähtsusega.

6. Naine näitab teiste ees välja, et ta meest armastab

Musi tegemine või suudlemine tänaval, käest kinni käimine - kõik need väikesed žestid tõstavad mehe enesehinnangut ja kõditavad ta ego. Tema jaoks on need märgiks, et sa tema üle uhke oled ja ei karda seda välja näidata.


Kommentaare ei ole