{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Sodiaagi kõige mõjuvõimsamad naised

Millised on sodiaagi kõige mõjuvõimsamad naised?  Alustuseks olgu öeldud, et kõik naised on erilised ja omamoodi ilusad. ...

Millised on sodiaagi kõige mõjuvõimsamad naised? 

Alustuseks olgu öeldud, et kõik naised on erilised ja omamoodi ilusad. Astroloogia järgi aga osa naisi, kes on teistest suurema mõjuvõimuga ja kes selle poolest alati on silma paistnud.

Veevalaja

Veevalaja tähtkujus sündinud naised on sündinud vallutajad. Nad on piisavalt motiveeritud ja targad, et teada, mida nad tahavad ja suudavad mitte ainult ellu viia omaenda unistused, vaid aidata ka teistel oma unistusi ellu viia.

Nende kohalolek paneb ka teisi end paremini tundma ja tõstab teiste tuju.

Veevalaja tähtkujus sündinud naised lendavad kõrgelt ja ei unusta kunagi viia endaga kaasa neid, kes seda väärivad.

Need naised on nagu loodud selle jaoks, et aidata teisi paremini elada ja muuta maailma paremaks paigaks.
 
 
 
 


Lõvi

Lõvi tähtkujus sündinud naised on sõna otseses mõttes kuningannad. Nad on tulnud siia maailma selleks, et juhtida ja aidata teisi inimesi läbi kõigi muutuste, mis ette võivad tulla.

See on ka põhjus, miks ta paljusid inimesi ligi tõmbab. Lõvi tähtkujus sündinud naised aitavad teistel teadlikumalt elada.

Skorpion

Paljud tunnevad Skorpionite liiga tugevat ja salapärast loomust aga nad ei tea, et Skorpionitel on lisaks ka väga tugev intuitsioon ja sisemine vaist, millele toetuda.

Skorpioni tähtkujus sündinud naised teavad tänu sellele täpselt, millise tee nad peaksid elus valima.

Ja nad on väga targad nõuandjad. Kui sa tahad oma elus selgust saada, siis küsi mõne Skorpioni käest, mida edasi teha.

Lisaks sellele, et neil on oskus asju hästi mõista ja näha, oskavad nad lisaks sellele ravida haiget saanud hingi ja võtta teiste murekoormat vähemaks.

Kommentaare ei ole