{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 märki, mis viitavad petmisele

1. Sõnumite kustutamine Loomulikul pole selles midagi halba iseenesest, kui aeg-ajalt oma telefoni vaba ruumi juurde teha aga kui su ka...

1. Sõnumite kustutamine

Loomulikul pole selles midagi halba iseenesest, kui aeg-ajalt oma telefoni vaba ruumi juurde teha aga kui su kaaslane seejuures on kustutanud kõik oma sõnumid, on see kahtlane.

Sõnumite kustutamine on üks võimalustest, kuidas oma tegusid ja eraelu varjata teise inimese eest.

Kui ta arvab, et tema sõnumite nägemine sind vihastada võib, siis ilmselt see nii ongi.

2. Liiga lähedane sõber

Keegi ei väidagi, et sa pead end oma sõpradest lahti ütlema, kui sa elad kellegagi koos aga sa pead õppima hoidma suuremat vahemaad nendega, kellega sul võib tekkida teistsugune suhe.

Kui sul on liiga lähedane suhe mõne vastassoost sõbraga, siis ühel hetkel võib see minna kaugemale, kui sa tahad. Ühised naljad, füüsiline kontakt - kõik see on ka üks vorm, mis võib viia petmiseni.

3. Suhtlusportaalid

Tavaliselt käiakse suhtlusportaalides ainult selleks, et leida kedagi enda ellu. Kui su kallim aga hoiab oma tutvumislehtede kontod ikka veel alles ka peale seda, kui teie suhe on juba mõnda aega kestnud, siis on see kahtlane.

4. Teistega flirtimine

Kui ta teeb seda otse sinu silmade all või siis selja taga aga nii, et keegi heatahtlik sulle sellest teada annab, siis on ka see üks petmise viisidest. Ära lase ennast petta jutuga, et flirtimine on ainult süütu nali ja selle taga ei ole midagi tõsist. Kui tal oleks sinu suhtes tõsised kavatsused, siis näeks ta ainult sind.

5. Eksiga suhte hoidmine

Eksiga sõbraks edasi jäämine on üsna keeruline, eriti juhul, kui su elus on juba keegi teine. Aga asi on veelgi hullem, kui su kallim vahetab oma eksiga igapäevaselt sõnumeid ja kannab tema kingitud asju. Eriti hull on see siis, kui ta teab, et sulle see ei meeldi aga teeb seda ikkagi. Ükskõik, mis ka praegu nende vahel ei ole, mingil hetkel olid nad väga lähedased ja mitte miski ei takista neil sellele taas mõtlemast.

Kommentaare ei ole