{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks teil kõigil on vaja vähemalt ühte sõpra, kes on sündinud Skorpioni tähtkujus

Skorpioni tähtkuju on sodiaagimärkide seas kaheksandal kohal. Ent ometi kõikidest teistest tähemärkidest on kõige raskem mõista Skorpio...


Skorpioni tähtkuju on sodiaagimärkide seas kaheksandal kohal. Ent ometi kõikidest teistest tähemärkidest on kõige raskem mõista Skorpione, sest teda ümbritseb salapärane aura. Lisaks sellele veel seksuaalne aura aga sellel teemal me pikemalt ei peatu. See lihtsalt käib temaga koos ja on osa temast. Tänu oma tulisele iseloomule armastatakse ja vihatakse teda samaaegselt.

Tema kohta on veel palju õppida. Ta on lihtsalt nii salapärane. Kui sa tahad tema kohta rohkem teada saada, siis loe, miks sul peaks olema vähemalt üks Skorpioni tähtkujus sündinud sõber.



1. Kui ta armastab, siis kirglikult ja kogu hingega

Ta ei ole kaugeltki mitte pealiskaudne. Kui ta armastab, siis armastab ta suure algustähega. Aga enne, kui üldse tema südant puudutada, tuleb läbida mitmeid ootamatuid takistusi. Sest ta valib väga suure hoolega enda kõrvale inimest, kelle kõrval oma elu veeta ja testib erinevaid kandidaate selleks, et oma valikus kindel olla. Kui ta kord aga oma valiku on langetanud, siis armastab ta tugevalt.

2. Ta on tugeva intuitsiooniga

Ta tunnetab asju. Ta elab läbi tunnete. Kui ta kohtub uue inimesega, võib ta olla samaaegselt introvert ja ekstravert, olenevalt vestlusteemast ja sellest, mis tema tähelepanu hetkel köidab. Alguses võib ta paista rahulikuna ent tema hinges on alati tuli. Kui ta end hästi tunneb, siis asub ta kohe asja kallale, eelistades sügavaid ja tähtsaid kõnelusi niisama lobisemisele.

3. Ta on lõbusa meelega

Kindlasti mõjub see mõnedele solvavalt - Skorpioni huumorimeel on natuke järsk ja tahumatu. Ta armastab musta ja sarkastilist huumorit. Tema intelligents ja huumor avavad võimaluse näha irooniat ükskõik millises jutuajamises. Ta võib elustada õhtusööki heites aeg-ajalt teravaid ja pilkavaid märkusi.

4. Ta on geniaalne

Ta on vastuvaidlematult üks kõige geniaalsematest sodiaagimärkidest! Ta on võimeline kasutama kõiki vahendeid, et lahendada ükskõik millist probleemi. Ta on visa ja tahtejõuline, valmis vastu võtma kõiki väljakutseid, mida elu tuua võib. Skorpioni jaoks ei ole alla andmine kunagi üks võimaluste seast, eriti siis, kui asi puudutab südameasju.




5. Ta on lojaalne

Oma loomult on ta pigem inimene, kes armastab oma elu saladuses hoida. Ta ei räägi kunagi oma kõige suurematest ja kõige hullematest saladustest. Ta ei avalda oma eraelu avalikus kohas. Lisaks sellele on ta äärmiselt usaldusväärne ja lojaalne. Ja ära unusta, tal on hea vaist ja ta on hea detektiiv - kui sul peaks tema ees mingi saladus olema - ta saab nagunii teada selle!

6. Talle meeldib kontrollida

Ta on sündinud juht ja ülemus, talle meeldib, et ohjad on tema käes. Kui ta aga peaks kontrolli kaotama, siis on ta lihtsalt väljakannatamatu. Paradoksaalselt on aga tema vajadus kontrollida tema tugevuseks ja nõrkuseks. See pidev soov kontrollida võimaldab tal asju korralikult teha ja säästa oma suhteid. Ta võib manipuleerida ja panna sind uskuma, et sul on kõik vahendid selleks, et teda alles hoida.

7. Ta on salapärane

Ta on väga salapärane aga temaga koos ei hakka iialgi igav. Talle meeldib see elu hämar ja müstiline külg, ta tahab leida vastuseid kõige elulisematele küsimustele. Ta tahab kõike teada saada nii inimese, asja, kui paiga kohta. Kui sa teda kohtad, siis tundub sulle, et ta teab rohkem sinu kohta, kui sa ise enda kohta tead. Mitte niisama ei fänna ta kõiki seriaale, kus on juttu kohtuekspertiisist.

8. Tal on plahvatav iseloom

Ta ei vihasta kergesti aga kui see peaks aset leidma, siis võib sama hästi maavärinaks valmistuda. Kui keegi peaks tema usaldust kuritarvitama, siis saavutab ta sellise vihataseme, mida keegi varem pole näinud. See on see hetk, mil ta toob välja kõik oma tunded, mida ta seni varjanud on ja muutub eriti teravaks. Peale reetmist võib ta andestada aga ei unusta mitte iialgi. Ära hakka tema usaldusega mängima enne, kui sa pole endale selgeks teinud, mida tähendab sõna kättemaks.


9. Tal on psühholoogilised võimed

Ta on hea inimestetundja ja vaatleja. Ta tunneb inimeste tundeid enne nendega kohtumist ja enne, kui teine inimene on midagi öelnud. Ta otsib pidevalt tõde ja teab täpselt, kui keegi talle valetab.

10. Ta on kirglik armastaja

Ta on müstiliselt seksuaalne, talle ei meeldi igav voodielu ja ta eelistab tuhat korda rohkem kirglikku vahekorda. Talle meeldivad uued kogemused ja ta hindab emotsionaalset ühendust oma kaaslasega. Ta on aga väga armukade ja domineeriv.



Kommentaare ei ole