{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milliste tähtkujude all on sündinud kõige suuremad feministid?

Ö eldakse, et tugeva isiksusega naised mõjuvad aukartust äratvalt ja ajavad mehed põgenema. Sellised naised on liiga iseseisvad, enes...

Öeldakse, et tugeva isiksusega naised mõjuvad aukartust äratvalt ja ajavad mehed põgenema. Sellised naised on liiga iseseisvad, enesekindlad ja äratavad samal ajal imetlust ja aukartust. Tundub, nagu naudiks nad isegi üksindust ja ei vaja meest enda kõrvale selleks, et tühjust täita.

Mehed kardavad neid ja naised imetlevad. Mehed tahavad ju naiste üle valitseda aga sellised naised ei lase kellelgi enda elu kontrollida.

LÕVI

Lõvi tähtkujus sündinud naistel on kahtlemata tugev iseloom. Kui ta ütleb ei, siis meelt ta ei muuda. Lõvid on ilusad ja enesekindlad, nad tõmbavad mehi ise seda tahtmata ligi. Nad on alati teiste tähelepanu all ja võivad esimesel pilgul tunduda uhkete ja kõrkidena. Nad ei pööra oma tähelepanu ükskõik kellele. Lõvi ei tagane millegi ees ja on valmis ründama ükskõik keda, kes julgeb tema teele takistusi heita. Ta on teadlik oma võimetest ja teab, mida tahab. Ta on iseseisev ja oskab üles ehitada oma õnne ilma, et vajaks selle jaoks kedagi kolmandat. Ta jumaldab oma vabadust ja ei talu, kui talle pinget avaldatakse ja teda midagi tegema sunnitakse. Ametialases elus näitab ta üles piisavalt kannatlikkust ja sihikindlust, et oma projektid edukalt ellu viia. Ta on tark ja intelligentne. Ta ei lase mürgistel inimestel oma ellu tungida ja oma unistustel tallata.




JÄÄR

Jäär on võitleja. Ta ei anna kunagi alla, kui ta on otsustanud midagi saada, siis ta saab oma tahtmise. Ta on impulsiivne ja äratab teistes imetlust. Ta võib minna suurele riskile aga tavaliselt tema ettevõtmisi saadab edu. Ta otsib uusi kogemusi ja võitleb kogu hingega selle eest, et takistusi ületada. Kusjuures eelistab ta pigem olla üksi, kui halvas seltskonnas. Ta loodab ainult iseendale, et elus edu saavutada ja õnnelikuks saada. Oma südames on ta naiselik. Aga välja näitab ta seda harva. Talle meeldib mõte, et ta äratab meestes aukartust ja naistes imetlust. Tema jaoks on kõik teised potentsiaalsed konkurendid ja ta katsub alati olla teistest parem. Temaga suheldes peab varuma julgust, enesekindlust ja originaalsust.





KALJUKITS

Kaljukitsed on ambitsioonikad ja intelligentsed. Ta võib tunduda alguses reserveeritud olemusega ja äratada aukartust. Ta ei näita oma tundeid nii lihtsalt kellelegi välja. Ta on aus ja autentne, ta ei hakka mängima kedagi teist. Ta on tark ja helde, tema lähedastel pole kunagi millestki puudu. Ta on võitleja, kes suudab üle saada kõikidest takistustest. Ta on iseseisev ja ei vaja teisi selleks, et olla õnnelik. Talle meeldib elada oma äranägemise järgi ja ei taha, et keegi talle ette dikteeriks seda, mida ta tegema peab. Tal on suured unistused ja tal pole aega mürgiste ja elus pettunud inimeste jaoks. Talle ei meeldi tülid ja vaidlused. Ta otsib oma elus stabiilsust ja harmooniat. Talle sobib vaid selline kaaslane, nagu ta isegi on, kes väärib tema armastust ja tagab talle vabaduse, mida ta vajab. Vastasel juhul jääb ta parem üksi.

Kommentaare ei ole