{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millises neljas tähtkujus on sündinud kõige suuremad abielulõhkujad?

Truudusetus mõjub hävitavalt igale suhtele. Ka sellisel juhul, kui mõlemad kaaslased on otsustanud sellest üle saada ja koos eda...

Truudusetus mõjub hävitavalt igale suhtele. Ka sellisel juhul, kui mõlemad kaaslased on otsustanud sellest üle saada ja koos edasi elada, jääb haav siiski alles ja kahtlemata tuletatakse seda veel kaua teisele meelde. Enamik inimesi peab truudusetust ebamoraalseks teoks aga on ka neid, kes arvavad, et elukaaslane ise tõuke selleks sammuks on andnud.

Millised on aga astroloogia järgi neli kõige suuremat suhtelõhkujat?

JÄÄR

Talle meeldib jaht


Kui sulle tekitab muret mõni naisolend, keda sa viimasel ajal sageli oma mehe ümber näed, siis uuri välja, millises tähtkujus ta on sündinud. Kui tegemist on Jääraga, siis on sul alust muretseda ja mitte ainult - võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Jäär on tõeline sireen, ta lihtsalt tõmbab mehi ligi ja muutub nende imetluste objektiks. Jäär on tulemärk ja tal ei ole vaja palju aega selleks, et su kallima südames armuleeke sütitada. Ta on piisavalt enesekindel, isegi liiga palju ja teda ei takista miski, kui ta kord on omale järjekordse ohvri välja valinud. Ta on samuti energiline ja aktiivse eluviisiga, ta ei hakka pingutuste pealt kokku hoidma, kui ta on otsustanud endale võita kellegi südame. Kõik saab alguse ühestainsast pilgust, millega ta näeb teise inimese hingepõhja ja ta ongi endale võitnud uue ohvri, kes ilma temata enam elada ei suuda.




SÕNN

Sensuaalne Naine



Isegi need, kes on väga skeptilised, peavad tunnistama, et Sõnni tähtkujus sündinud naised on väga ilusad. Tema võlu on diskreetne ja selle abil suudab ta tungida oma väljavalitu hinge ja selle enesele võita. Mehed on tundlikud sellise ilu vastu, mis inspireerib rahu ja sensuaalsust. Sest ta on ka sensuaalne, kes oskab oma trumpe ära kasutada. Kui ta on kord su elukaaslase võtnud oma sihikule, siis ei kõhkle ta kasutusele võtmast kõiki vahendeid selleks, et teda endale saada.
 
 
 
 


KAALUD

Kollektsionäär



Truudus on ebamäärane ja salapärane mõiste tema jaoks. Lisaks sellele, et ta on intelligentne ja kirglik, on tema ilu ta peamiseks trumbiks. Oma loomult on ta uudishimulik, mis talle ei kuulu, äratab temas uudishimu. Kui mõni mees tema seltskonnas viibib, siis suudab ta panna mehe ennast nii hästi tundma, kuni mees arvabki, et just tema juurest leiab tõelist rahu. Kaalude tähtkujus sündinud naisest saab mehe elu mõte, tema muusa ja inspiratsiooniallikas. Naisele meeldivad ilusad asjad ja ta kogub neid, uhkustades meeste, kui trofeedega hiljem. Kui mõni mees tunneb, et selleks, et rahu saada, peab ta minema mujale vaatama, siis Kaaludest naine on just ideaalne, kes aitab tal muresid unustada.





SKORPION

Saatuslik naine



Kui su kaaslane armub Skorpioni tähtkujus sündinud naisesse, siis on parem kohe teie suhtele lõpp teha ja keerata lehte. Sest Skorpionist naine on saatuslik naine, kes oskab oma võlu ära kasutada. Ta oskab ka inimestega mängida, mängida nende tunnetega, et neid oma võrku meelitada. Ta on intelligentne, kirglik ja oskab armastada nagu ei keegi teine. Ta armub üsna ruttu, piisab sellest, kui ta kohtab su kallimat ja ta juba teabki keda sihikule võtta.






Kommentaare ei ole