{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 tähemärki, kes armastavad vaielda

Meil on kõigil tutvusringkonnas selliseid inimesi, kes lihtsalt ei saa muudmoodi - niipea, kui midagi neile ei meeldi, ütlevad nad väga koh...

Meil on kõigil tutvusringkonnas selliseid inimesi, kes lihtsalt ei saa muudmoodi - niipea, kui midagi neile ei meeldi, ütlevad nad väga kohe väga halvasti. Mõnikord tekib tunne, et nad ise provotseerivadki igavusest tülisid inimeste vahel, sest neil pole lihtsalt midagi muud teha ja nad ei saa muudmoodi oma emotsioone välja elada ja peavad seda tegema teiste peal.

JÄÄR

Jääral on üks peamine eesmärk elus ja see on saavutada edu kõikides ettevõtmistes. Poolikult tema asja ette ei võta. Kui keegi aga teda takistama peaks, siis ei kõhkle ta sekunditki enne, kui ründab ja kuna ta on tulemärk, siis süttib tema viha üsna kiiresti.

Samuti on ta impulsiivne ja reageerib otsekohe sedamaid, võtmata hetkegi selleks, et järele mõtelda. Tihti toob see talle probleeme kaasa.

KAKSIKUD

Ta ei tunnista seda puhtsüdamlikult üles aga talle meeldivad pisikesed draamad, mis annavad elule särtsu. See on ju meelelahutus nagu iga teine! Ta ei hakka enesele hoidma infot ega valetama, ta on läbipaistev ja siiras, ehkki see sageli haiget võib teha.

Kui sa tahad tema arvamust teada saada, siis ütleb ta täpselt nii nagu mõtleb, ka siis, kui see päris see pole, mida sina kuulda tahaksid.

AMBUR

Kui sa arvad, et Jäärad on impulsiivsed, siis Amburid on palju impulsiivsemad ja neil puudub igasugune filter. Ta ei hakka teesklema, kui miski talle ei meeldi, sellepärast ta parem annab sulle sellest kohe teada ja ei karda seda, et sa solvud ja te sellepärast tülli võite minna.

Selleks, et temaga normaalselt läbi saada, on parem kõikidest vaidlusküsimustest pisitasa mööda hiilida ja neid vältida, kui sa just ei taha, et ühel hetkel see kõik sulle üllatusena kaela sajab. Vähemalt teeskle, et sa oled temaga kõiges nõus.

KAALUD

Ta on hästi intelligentne ja uudishimulik, ta jumaldab debatte. Aga kuna ta pole just maailma parim suhtleja, siis see, kuidas ta oma kõnelusi alustab, paneb teisi juba kaitsepositsiooni.

Ta ei ole väga hea diplomaat ja ütleb selgelt ja kõva häälega välja selle oma arvamuse, isegi kui see ei kattu teiste omaga ja lisab sellega õli tulle. 




Kommentaare ei ole