{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vaata, kumb ajupookera sinu juures domineerivam on!

Neuropsühholoog ja Nobeli preemia laureaat Roger W. Sperry avastas, et vasak ja parem ajupoolkera funktsioneerivad erinevalt ja et vastavalt...

Neuropsühholoog ja Nobeli preemia laureaat Roger W. Sperry avastas, et vasak ja parem ajupoolkera funktsioneerivad erinevalt ja et vastavalt sellele, kumb ajupoolkera inimese juures rohkem domineerib, sellest sõltub ka tema mõtlemine.

Vaata allolevat pilti. Millist looma näed sina kõige esimesena?

TIIGRI PEA


Vasak ajupoolkera on sinu juures domineerivam paremast.

Sa oled analüüsiva mõtlemisega, pöörad palju tähelepanu detailidele ja hästi organiseeritud. Probleemide lahendamise juures kasutad sa loogikat. Sa katsud jääda objektiivseks ja võtad arvesse kõike.

Sa võid olla mõnikord liiga kategooriline eriti neil kordadel, kui sa oled otsuse vastu võtnud peale pikki kaalutlusi. Sellepärast peaksid sa õppima ka teiste nõuannete ja arvamustega arvestama. Natuke alandlikkust ei tee halba.

Sa elad oma elu plaanipäraselt. Sa teed kõike korralikult. Sa oled täpne, sul on kindlad objektiivid ja eesmärgid ja sul on ka kindel plaan, kuidas neid ellu viia. Sa oled ratsionaalne, sa ei lase oma tunnetel ja emotsioonidel oma elu kontrolliga. Sa oled loogilise mõtlemisega, sul on matemaatilised ja teaduslikud ideed. Sa oled realist, su maailm on reaalne paik, kus pole ruumi muinasjuttudele ja utoopiale. Ka sinu eesmärgid ja unistused jäävad alati reaalseteks.

RIPPUV AHV



Sinu juures domineerib parem ajupoolkera. 

Sa oled loominguline inimene, sul on palju uuenduslikke ideid. Probleemide lahendamisel eelistad sa usaldada oma intuitsiooni (mis sind tavaliselt alt ei vea) kui oma kriitilist meelt. Sa oled teadlik, et iga samm, mida sa elus teed, on õppetunniks sulle ja et isegi läbikukkumine viib samm edasi eesmärkide realiseerimise suunas. Sinu arvates on eesmärgist tähtsam selleni jõudmine. Ja kuna sa oled unistaja, siis unustad sa sageli end oma unistuste maailma. On tähtis, et sa ei kalduks liiga palju kõrvale reaalsusest ja pööraksid aeg-ajalt rohkem tähelepanu sinu ümbritsevale maailmale.

Sa oled pigem impulsiivne, sa teed asju spontaanselt. Sageli on sul aga üsna originaalne ja omanäoline lähenemine asjadele. Sa oled emotsionaalne, sa muretsed paljude asjade pärast. Sa veedad palju aega järele mõteldes ja oma tundeid järgides.Sa oled loominguline ja oma hingelt kunstnik - sulle meeldib muusika, kunst ja teised loomingulised vallad. Sa oled intuitiivne, sa ei hakka koostama nimekirja asjadest, mida sa tegema pead ja ei hakka reeglipäraselt elama. Sa lahendad probleemid intutiivsel teel. Sa oled unistaja, eesmärkide asemel on sul pigem unistused, mida sa tahad ellu viia ja sa pingutad tõesti, et neid realiseerida, sageli saadab sind ka edu.



Kommentaare ei ole