{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Sinu lemmikloom vastavalt su tähemärgile!

Enne lemmiklooma võtmist tuleb tõsiselt järele mõtelda, sest sellega kaasneb vastutus looma elu ja heaolu eest. Igal lemmikloomal on omad e...

Enne lemmiklooma võtmist tuleb tõsiselt järele mõtelda, sest sellega kaasneb vastutus looma elu ja heaolu eest. Igal lemmikloomal on omad erinevad omadused ja harjumused, millega tuleb arvestada. Näiteks rahu armastavatele inimestele ei soovitaks kindlasti papagoid või muud puurilindu. Lemmikloom vajab palju aega, hoolitsust ja tähelepanu. Kindlasti tuleb arvesse võtta ka loomapidamisega kaasnevaid rahalisi kulusid. Kõik loomad vajavad armastust, tähelepanu ja hoolitsust täpselt nii nagu inimesedki. Samuti nagu inimestel on loomadel omad isiksused ja vajadused.


Millise lemmiklooma peaksid sa valima vastavalt oma tähtkujule? Milline sobib sinu iseloomuga kõige paremini?

1. Jäär - KOER

Jäär on hästi energiline ja liigub palju. Talle meeldivad väljakutsed, miski ei too talle rohkem rõõmu, kui võimalus ennast ületada. Jäär on truu ja usaldusväärne. Koer sobib tema eluviisiga hästi kokku. Koertel on palju energiat, nad on truud ja ustavad oma peremehele.

2. Sõnn - KILPKONN

Sõnnil on harjumus mõtelda kaks korda enne, ta ei ole kergemeelne ega võta niisama lihtsalt ühtegi otsust vastu. Talle ei meeldi muutused. Kilpkonn liigub vähe ja ei vaja palju tähelepanu. Lisaks sellele on kilpkonnal pikk eluiga.

3. Kaksikud - PAPAGOI

Kaksikud armastavad palju rääkida ja neil on vaja kuulajat. Suhtlemine on nende eksistentsis elulise tähtsusega. Kui Kaksikutel on kodus papagoi, ei tunne nad igavust. Ta võiks jagada kõik oma saladused papagoiga. Aga ta peab olema valmis ka selleks, et tema kallis papagoi ühel hetkel paljastab ta sõpradele mõne ta saladuse!

4. Vähk - KAMEELEON

Vähk on hästi tundlik ja solvub ruttu. Tema tuju muutub ruttu ja ta võib paista vahel päris jonnakas. Kameeleoni seltsis mõistaks ta oma tundeid paremini. Ja see aitaks tal paremini elu hinnata.

5. Lõvi - HOBUNE

 Lõvi on väga uhke ja enesekindel. Ta on alati elegantne, elab täiel rinnal ja armastab põnevust. Talle sobib ideaalselt hobune kaaslaseks, kelle kõrval või seljas ta stiilselt end näidata võiks. Hobusel on üsna domineeriv iseloom aga ta on oma peremehele väga truu.

6. Neitsi - KALA

Neitsi on perfektsionist ja teeb kõik, et jätta endast head muljet. Ta võtab asju palju südamesse ja solvub, kui tema aadressil midagi üteldakse. Vastupidiselt sellele, mida arvatakse on kaladel hea mälu. Lähtudes sellest ei tekita akvaariumi- või tiigikalad Neitsile mingeid lisakoormusi kui ainult kohustus aeg-ajalt kalakesi toita.

7. Kaalud - VALGE TUVI


Kaalud otsivad elus harmooniat kõiges ja kõigis. Ta kaitseb õiglust ja otsib rahu maailmas, kus puudub ebaõiglus ja konfliktid. Valge tuvi on rahu sümbol. Tuvi aitab tal oma sõnumit maailmale selgemalt edasi anda.

8. Skorpion - MADU

Skorpion ei paljasta end iialgi täielikult. Ta on ja jääb salapäraseks ja hoiab oma saladused kiivalt endale. Ta on tark ja intelligentne. Ägestudes aga võib ta olla halastamatu. Madu on täpselt samasugune. Kunagi ei tea, mida temaga järgmisel hetkel oodata on.

9. Ambur - HUNT

Ambur on väga iseseisev ja armastab palju reisida. Ta on helde ja lähedasi kaitseb elu hinnaga. Nii nagu hunt on ta oma karjas kinni, ent võib tihti minna lihtsalt rändama, et rahuldada oma avastustejanu. Hunt ja Ambur leiavad teineteisel mitmeidki sarnasusi.

10. Kaljukits - KASS

Kaljukitsel on koguaeg rahulik ilme ees. Sest ta ei näita oma tundeid välja teistele enne, kui asi tõesti piirid ületab. Ta on iseseisev ent vajab õrnust. Kassi võttes ei kaota ta oma kallihinnalist vabadust ja samas oleks tal keegi, keda silitada.

11. Veevalaja - HAMSTER

Veevalaja oma usaldust kergelt ei kingi. Ta vajab selleks palju aega ja peab end kõigepealt hästi tundma. Kõik on tunnete küsimus. Ta on umbusklik nagu hamster. Kui ta aga on leidnud oma mugavusstsooni, siis meeldib talle silmaringi avardada, et vaimselt rikastuda. Hamster pakuks talle tuhat võimalust olla heaks kaaslaseks näidates lisaks suurepärast akrobaatiat ja osates teda lõbustada.

12. Kalad -KÜÜLIK

Kalade tähtkujus sündinu on usalduslik ja tundliku loomuga. Halbade kavatsustega inimesed kasutavad temasuguseid lihtsalt ära. Võttes endale jänese saab ta endale sõbra, kes teda tingimusteta armastab. See kartlik loomake vajab hoolt ja armastust, samas nõuab ta erilist ja delikaatset tähelepanu.








Kommentaare ei ole