{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära lase oma tutvusringkonda selliseid inimesi, kui sa tahad õnnelik olla

Kindel on see, et me ei saa meeldida kõikidele inimestele. Sellepärast ei tohigi teha liigseid pingutusi ja näha vaeva inimeste pärast, kes ...

Kindel on see, et me ei saa meeldida kõikidele inimestele. Sellepärast ei tohigi teha liigseid pingutusi ja näha vaeva inimeste pärast, kes seda ei vääri. Keskenduda tuleb nendele inimestele, kes sinust tõesti hoolivad ja sinu vastu huvi tunnevad.


On normaalne, et kõik ei lähe alati nii nagu sina soovid, et teele tulevad ette probleemid ja takistused ja see paneb elu vaatama negatiivse külje pealt.

Ent kõik oleneb sinu suhtumisest olukorda ja sellesse, kuidas sa reageerid. See näitab, kas sa oled vaimselt tugev või nõrk. Kas sa lased olukorral enda üle võimust saada või teed kõik, et sellest üle olla.

Tihti ei olene aga kõik meist endist ja paljus aitavad kaasa inimesed, kes meid ümbritsevad. Me laseme end nende meeleseisundist kaasa tõmmata ja oleme nende poolt alateadvuslikult mõjutatud. Kahjuks on selliste inimeste seas palju negatiivseid inimesi, kelle soov pole sugugi sind õnnelikuna näha.

Sellepärast on oluline, et sa selliste inimestega iseenda heaolu pärast kõik suhted lõpetad, sest nad toovad su ellu ainult takistusi ja probleeme juurde.

Kui sa tunned, et sa oled õnnetu siis võib-olla on selles süüdi inimesed, kes sind ümbritsevad? 

Vaata üle, kas sinu ümber leidub selliseid inimesi?

1. Ta kasutab sinu headust ära

Selliseid inimesi on erinevaid, meie keskendume kahele peamisele inimtüübile, kellel on harjumuseks teisi ära kasutada ja nendeks on manipulaatorid ja inimesed, kes soovivad sulle halba.

Esimeste seas esineb neid, kes kasutavad ära oma ühiskondlikku positsiooni, oma oskusi ja võimeid selleks, et teistele niiöelda nende koht kätte näidata.

Nad on autoritaarsed ja panevad sind tegema asju, mida sa teha ei taha.

Need inimesed aga kes soovivad sulle halba, katsuvad esile kutsuda sinus kaastunnet ja teevad kõik, et sa aitaksid lahendada nende probleeme ja muresid. Sa tunned nagu peaksid sa ja oleksid kohustatud neid aitama.

Loomulikult on hea aidata teisi inimesi, kui see aga muutub süstemaatiliseks on midagi lahti.

2. Tal puudub vastutustunne

Kui inimene ei tunnista oma vigu, kui ta süüdistab selle asemel teisi ja kui tal pole vastutustunnet, siis on tal sinule halb mõju.

Sellise inimesega läbikäimine ei ole hea, mingil hetkel saab sinust tema ohver.

Sellised inimesed ei ole vaimselt suureks kasvanud ja tal puuduvad oskused ja tahe probleemidest üle saada.

Kui sa lased tal oma elus edasi elada, siis varem või hiljem pead sa tema eest probleeme lahendama ja vastutuse enda peale võtma tema elu eest.

3. Sa ei meeldi talle

On võimalik, et sa ei meeldi kellelegi oma eluviisi, isiksuse või ükskõik mille muu pärast ka siis, kui sa talle mitte midagi teinud ei ole.

Et seda muuta, katsuvad inimesed iseennast muuta ent sageli jäävad nende pingutused märkamatuks.

Hoolimata kõigest sellest ei muutu teise inimese arvamus sinu suhtes.

Sa ei saa kõikidele inimestele meeldida, sa pead keskenduma ainult nendele, kes sinust hoolivad.

4. Ta ei taha oma mugavusstsoonist välja tulla

Kui sulle meeldib elu nautida ja uued elamused, siis parem on mitte tegeleda nendega, kes ei taha oma mugavusstsoonist välja tulla.

Sellised inimesed kardavad kõike või on liiga laisad, et midagi teha.

5. Ta heidab sulle ette su vigu

Meil kõigil on vead ja sageli on see isegi hea, kui keegi sulle ütleb seda, sest siis sa tead, mida muuta.

Aga ka siin on vahe inimestel, kes tahavad sulle head ja ütlevad seda selleks, et sa paremaks muutuksid või sa oma viga parandada võiksid ja nendel inimestel, kes teevad seda selleks, et oma sõnadega sulle haiget teha ja panna sind kannatama.

Kui inimene pidevalt sinu peale sõrmega näitab, kui ta sind koguaeg kritiseerib ja sulle su vigu meelde tuletab, kui ta ei näe seda, mida sa hästi teed; kui inimene on sinu suhtes halvasti häälestatud, siis ühel või teisel hetkel kaotad sa tänu temale oma enesekindluse.

6. Ta paneb sind kahtlema

Mõnikord on hea, kui sul on keegi, kes näitab sulle võimalikke ohtusid, et sa teaksid end hoida.

Ent on ka teistsuguseid inimesi. On neid, kes panevad sind kõiges kahtlema ja veeretavad su teele takistusi.

Sellised inimesed ei välju oma  mugavusstsoonist ja kardavad elu. Nad tahavad, et ka teised elaksid nii nagu nemad.

Nad tekitavad sinus ebakindlust ja kõhklusi.

7. Ta on laisk

Laiskus on üsna nakkav. Kui sind ümbritsevad laisad inimesed siis varem või hiljem muutud sa ka ise selliseks.

Ka vaimselt väga tugevad inimesed võivad muutuda laisaks, kui neil lihtsalt pole midagi teha.

Kui sind ümbritsevad sellised inimesed, kes kunagi oma projekte ellu ei vii ja kes lasevad elul lihtsalt päevast päeva minna ilma, et midagi teeksid, siis ei aita see sind elus edasi.

Kui sinu tutvusringkonnas on ülalmainitud inimesi, siis on parem neid vältida, kui sa ei tahaks, et tal oleks sinu elule, õnnele ja plaanidele halb mõju.

See on sinu isikliku heaolu ja hingerahu jaoks vajalik.


Kommentaare ei ole