{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline on iga sodiaagimärgi ideaalne kaaslanna?

JÄÄRA tähtkujus sündinud mees vajab aktiivset naist Talle sobivad sportlikud naised, kes ei kõhkle vajadusel kanuuga sõita ja võivad i...

JÄÄRA tähtkujus sündinud mees vajab aktiivset naist


Talle sobivad sportlikud naised, kes ei kõhkle vajadusel kanuuga sõita ja võivad ilma mingi probleemita puu otsa ronida. Naine, kes ei nõua nii palju korda, jätab talle hingamisruumi ja kes ei veeda kogu oma elu peegli ees. Ta tahab naist, kellega minna suvel telkima kuuvalgel ööl ja kes on võimeline temaga maratonil osalema. Naist, kes suudab tema meeletule rütmile järgneda. Talle meeldivad iseseisvad naised, kes on piisavalt enesekindlad, et julgevad talle vajadusel vastu hakata.

SÕNNI tähtkujus sündinud mees vajab hästi naiselikku naist

Sõnn ei otsi endale sellist naist, nagu Jäär. Ta on tõeline rüütel, kes otsib endale tõelist printsessi. Naist, kes hoolitseb enese eest. Kes on piisavalt otsusekindel ja teab, mida ta elult ootab. Ta vajab endale klassikalist naiselikku õrna ja sensuaalset naist.

KAKSIKUTE tähtkujus sündinud mees vajab intelligentset naist

Kaksik on hea suhtleja, hästi sotsiaalne inimene. Teda huvitavad sügavad ja targad vestlused. Ta vajab naist, kes paistab oma intelligentsusega silma. Kes ergutab teda vaimselt. Ta tahab ilusat, haritud ja tarka naist. Kelle kõrval tal ei hakka igav. Intellektuaalses plaanis. Teda ei köida külmad, vaid oma tarkusega silmapaistvad naised.  Tarkus on tõeliselt seksikas joon tema jaoks, millele tal on raske vastu seista.

VÄHI tähtkujus sündinud mees vajab õrna naist

Vähk ise on tundlik oma loomuse poolest ja ta vajab enese kõrvale heasüdamlikku ja õrna naist. Tihti on sellisel naisel tormiline minevik, see tõmbab teda veelgi rohkem. Talle meeldivad hädas olevad naised, kes tema tähelepanu ja armastust vajavad ning kellele ta võib pühendada kogu oma elu.

LÕVI tähtkujus sündinud mees vajab kuningannat

Lõvile meeldib ühiskonnas silma paista, enda kõrvale otsib ta aga naist, kes särab temast rohkem. Ta vajab enesekindlat naist, kes näeb laitmatu välja, kes on alati igas olukorras elegantne ja keda ta võib kutsuda oma kuningannaks.

NEITSI tähtkujus sündinud mees vajab loomulikku naist

Neitsile meeldivad loomulikud naised, kes ei teeskle kedagi teist. Talle meeldib loomulik ilu nii seest- kui väljastpoolt. Talle meeldib headus. Ta tahab rahulikku ja meeldivat elu.

KAALUDE tähtkujus sündinud mees vajab võrgutajat

Talle meeldivad naised, kes näevad vaeva, et tema südant võita. Kes teevad talle komplimente. Talle meeldib olla imetluste objekt ja muuta naisi hulluks.

SKORPIONI tähtkujus sündinud mees vajab saatuslikku naist

Saatuslik naine köidab teda kõige rohkem. Salapärane, kuum, kirglik naine, kellest ta kõike veel ei tea, kes äratab aukartust ja võlub ta südant. Sensuaalne, vastupandamatu naine. Kes ei karda tema kõrval meeletusi teha.

AMBURI tähtkujus sündinud mees vajab sportlikku naist

Ambur on ise sportlik ja aktiivse eluviisiga. Teda ei näe sageli diivanil istumas. Ta vajab naist, kes on sama aktiivne, kui tema. Tarka naist, kelle intelligents võrdub tema enda omaga.

KALJUKITSE tähtkujus sündinud mees otsib täiskasvanut naist

Tal on vana hing. Ja tark pea. Teda köidavad naised, kes äratavad austust ja lugupidamist. Kes on professionaalsed ja teavad, mida nad elult tahavad. Kindlasti on oluline elegants ja rafineeritus.

VEEVALAJA tähtkujus sündinud mees vajab vabameelset naist

Veevalaja ei talu rutiini ja ei kannata igavust. Ta vajab naist, kes mõtleb nagu tema ja kes laseb tal vahest minna maailma avastama. Vabameelne naine on tema silmis kõige seksikam. Ta vajab spontaansust.

KALADE tähtkujus sündinud mees vajab kunstnikku

Ta ise on sentimentaalne ja hea oma loomult, kunstnikust naine on see, kes sobib talle kõige paremini. Kunst köidab teda, sest talle meeldib ilu ja armastus. Kunstnikul on sügav hing ja tema ümber hõljub mingi eriline aura. Samal ajal vajab ta naist, kes ta aeg-ajalt maa peale tagasi tooks ilma tema unistusi lõhkumata. Mõni hipi oleks kõige parem valik.




Kommentaare ei ole