{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 10 tõde Skorpionite kohta

On laialt teada ja tuntud, et sodiaagi üks raskema ja keerulisema iseloomuga tähemärke on Skorpion. Ometi on ka temal häid omadusi, tuleb ne...

On laialt teada ja tuntud, et sodiaagi üks raskema ja keerulisema iseloomuga tähemärke on Skorpion. Ometi on ka temal häid omadusi, tuleb neist lihtsalt rohkem rääkida!

1. Ta on väga tundlik

See on punkt, mis võib sind üllatada aga ometi on see fakt. Skorpion elab oma emotsioone väga tugeval moel ja on selletõttu vahest õrnatundeline. See on üks tõde tema kohta, mis mõjutab tugeval määral tema isiksust.

2. Ta hindab siirust

See ei tähenda sugugi seda, et ta on nõus alati inimesega, kes tema vastas on aga ta leiab, et otsekohene vestlus, kus räägitakse asjadest nii nagu nad on, aitab hoida palju aega kokku.

3. Ta peab pikka viha

Seda tõde tema kohta kardavad eriti tema lähedased. Niipea, kui tema vastu on eksitud või talle midagi valesti öeldud, on vaja aastaid selleks, et Skorpion suvatseks andestada.

4. Tal on kalduvus armukadedusele

Tal jääb tihti meeletult enesekindlust puudu, see paneb teda end halvasti tundma. Sellisel puhul kaotab ta kogu kontrolli enda üle ja võib rumalusi teha.

5. Ta on uudishimulik

Ta ei ole enesekeskne vaid armastab vaadelda oma ümbrust ja suhelda teiste inimestega. Kui ta sulle palju küsimusi esitab, siis tähendab see, et sa teda tõesti huvitad.

6. Ta on manipulaator

Tal on väga teravalt välja arenenud analüüsi- ja vaatlusmeel, mistõttu on ta hea psühholoog. Ta võib panna ükskõik kelle ütlema ükskõik mida ja suudab seda alati.

7. Ta on lojaalne

Üks tõde, mis tema kohta kehtib ja mis on hindamatu, on see, et tema truudus pere ja lähedaste vastu on vankumatu. Ta on valmis üle ookeani nende pärast ujuma.

8. Tal ei ole hirmu tundmatu ees

Skorpion armastab seiklusi ja võib rahulikult oma mugavusstsoonist välja tulla. Ta elu ongi päris põnev ja ta tunneb harva igavust.

9. Talle meeldib ohvrit mängida.

Tänu oma enesekindluse puudusele hakkab ta sageli ohvrit mängima, see mõjub ta lähedastele ärritavalt.

10. Ta saab alati hakkama

Skorpion võib sattuda igasugustesse olukordadesse aga suudab alati neist terve nahaga välja tulla. 




Kommentaare ei ole