{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks paljud intelligentsed naised eelistavad oodata kaua enne pere loomist?

1. Tänapäeva naised on iseseisvamad Ilmselt oled sa tähele pannud, et tänapäeva naine ei kiirusta abiellumise ja pere loomisega. Palj...



1. Tänapäeva naised on iseseisvamad

Ilmselt oled sa tähele pannud, et tänapäeva naine ei kiirusta abiellumise ja pere loomisega. Paljud neist saavutavad ühiskondlikult parema positsiooni, kui mehed ja iseseisvuse, mis sellega kaasneb. Neil ei ole vaja sõltuda meestest ka koduste tööde juures. Tihti on töömehe palkamine kiirem vahend probleemi lahendamiseks.

2. Nad hindavad oma vabadust ja aega kõrgelt

Selle asemel, et köögis perele vaaritada peale rasket tööpäeva, eelistavad naised kasutada oma vaba aega iseenda peale külastades ilusalonge või harides end kultuurselt.

3. Naised on emotsionaalselt palju stabiilsemad

Vallalisi ja õnnelikke naisi kohtab tänapäeval palju sagedamini, sest tänapäeva ühiskond annab naistele samad võimalused edu saavutamiseks, kui meestel. Ja sellel on positiivne mõju psühholoogiale.




4. Tänapäeva naised ei karda enam olla naised

Naised ei karda enam näidata oma soove ja eelistusi. Nad teavad, mida nad tahavad ja ei lase teistel ennast ega oma valikuid hukka mõista.

5. Tänapäeva naistel on kõrged ootused

Naine, kellel on diplomid taskus, kes teenib korralikult raha, kes hoolitseb oma välimuse eest ja kes arendab end igas valdkonnas ei taha meest, kes pole temaga võrdne. Ta ei saa elada mehega, kes ei oska näha tema väärtusi ja teda vääriliselt hinnata. Tal on kõrged ootused ja ta pigem jääb üksi, kui mehega, kes tema ootustele ei vasta.





6. Mehed kardavad tarku ja ilusaid naisi

Olgem ausad, meestel on raske targa, iseseisva ja intelligentse naisega. Ta ei julge tihti teha esimest sammu olles kindel, et selline naine ei saa üksi olla. Ja selline naine ei tee esimest sammu, sest ta on oma elus juba piisavalt palju pingutanud, et seda üles ehitada sellisena nagu ta on.

7. Tänapäeva naised ei usu enam muinasjutte

Naised usaldavad mehi vähem tänu tänapäeva tarbimisstandarditele. Mitte keegi ei taha enam lasta oma südamega mängida. Intelligentsel naisel ei ole pea pilvedes, ta elab reaalsuses, mitte unistustes. Ta ei usu enam muinasjuttu printsist valgel hobusel. 




Kommentaare ei ole