{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks just Kalade tähtkujus sündinud naised on nii erakordsed?

Nad on ilusad, võluvad ja sensuaalsed - neil on loomupärane anne meeste pilke endale tõmmata. Kalade tähtkujus sündinud naine on sündinud ...

Nad on ilusad, võluvad ja sensuaalsed - neil on loomupärane anne meeste pilke endale tõmmata. Kalade tähtkujus sündinud naine on sündinud armastuse jumalanna ise, ta võlub teisi oma graatsia ja headusega, tal on imeline ja ebamaine aura. Tänu oma nõiduslikule võlule ei jäta ta mehi ükskõikseks.

Kalade tähemärgis sündinud armastavad väga kirglikult.

Ta on romantilise hingega!

Selleks, et võita kellegi südant, ei lähe tal kaua aega. Võttes abiks oma pealtnäha süütud võtted, tõmbab ta enesele teiste tähelepanu. Tihti mängib ta selleks oma juustega või puudutab su kätt nii muuseas möödaminnes nagu poleks midagi juhtunud. Ta on sündinud naine ja oskab meeldida.

Ta hindab üle kõige tõelist armastust kelle kõrval veeta kogu oma elu aga ei ütle päris kindlat ei ka niisama flirtimisele. Tema kirglik hing innustab teda ja ta ei oska ära öelda, kui midagi romantilist silmapiirile tekib. Talle sobib kõige paremini tugev ja kindel mees, kes oskab temaga toime tulla.

Tema armastus on imeline.


Lisaks sellele, et ta lihtsa sõrmenipsu abil suudab enesele võita mehe südame, keda ta tahab, graveerib ta oma armastuse jäädavalt nende südamesse, kes temasse armuvad. Teda ei ole kerge unustada, isegi peale lahkuminekut. Ta on äärmiselt naiselik ja salapärane, ta on armastuse jumalanna, kelle suhted on alati kirglikud.

Ta on lihtsa ja vaba loomusega, tema jaoks ei ole takistust, kui ta tahab kellegi südameni teed rajada. Kui sa oled kord tema silmadesse vaadanud, siis on sul raske reaalsusesse tagasi tulla. Tema nõiduslik armastus tekitab sinus soovi lõpetada oma elu tema kõrval aga ole ettevaatlik, kui sa oled kord otsustanud, siis tagasiteed enam ei ole.




Ta on loodusega üks.


Ta on spirituaalne ja leiab jõudu sellest, mis teda ümbritseb, ta ei hakka end koormama materiaalsete asjadega. Hoolimata muljest, mis ta endast jätab, tema mõistatuslik ja keeruline hing leiab oma õnne ainult kõige lihtsamatest asjadest elus. Kui sinu soov on tema südant võita, siis võta teadmiseks, et kõige parem viis selleks on viia ta loodusesse.

Tema hing on vaba ja ainulaadne.


Ta on avatud maailmavaatega ja tundlik teiste tunnete suhtes, ta tunnetab sinu südant paremini, kui keegi teine. Ta aimab sinu emotsioone ette ja teab, mis sulle muret tekitab. Ka siis, kui sa sellest ei räägi.

Tal on mingi kuues meel, mille pärast ta mõjub rahustavalt neile, kes teda ümbritsevad.




Kommentaare ei ole