{ads}

HIDE

Viimased

latest

See, millist looma sa esimesena näed, ütleb sulle, kes sa oled

Kas sa tead, mis on tunnetuspsühholoogia? See, millisena sa seda abstraktset pilti tajud, võib määratleda sinu isiksust. Seda meetodit ka...

Kas sa tead, mis on tunnetuspsühholoogia?

See, millisena sa seda abstraktset pilti tajud, võib määratleda sinu isiksust. Seda meetodit kasutatakse paljude erinevate psühhiaatrite, teadlaste ja uurijate poolt maailmas selleks, et oma patsiente paremini tundma õppida.

Millist looma või lindu näed sina esimena pildil?



Silmad, kui hinge peegel. 

Pilt, mida sa näed, kujutab endast isiksusetesti, mis paljastab sinu kõige salajasema isiksuse. Ära mõtle liiga palju, heida ainult üks pilk pildile ja ütle, millist looma sina esimesena näed?

TIIGER

Tiiger pulbitseb energiast ja januneb võimu järele. Oma loomult on tiiger metsik ja domineeriv, talle ei meeldi alluda reeglitele ja range kontroll ning järelvalve ajavad ta mässama. Talle ei meeldi, kui keegi tema territooriumile tungib. Ta tahab võimul olla ja on näitab üles piisavat sihikindlust, et oma eesmärke ellu viia. Aga ainult siis, kui ta kuulab targemate nõuandeid ja arvestab teiste arvamustega, jõuab ta sihile ning suudab end ületada. Tiigri magneetiline ja tugev isiksus sunnivad austusele ja samas muudavad teda ennast liiga enesekindlaks, kes ei kõhkle riskeerimast isegi, kui see võib talle kaasa tuua hulga segadusi.

KOTKAS

Inimesed, keda seostatakse kotkastega, on head vaatlejad elus. Nad on nii õilsad, kui nad oma tiivad välja sirutavad, et kaitsta ja hoolitseda nende eest, kes neid ümbritsevad. Kotkas ebaõiglust ei talu ja ei kõhkle astumast välja nende eest, kes kaitset vajavad. Kotkas ei karda, et teda hukka mõistetaks või naeruvääristataks. Ta elab oma elu enesekindlana ja õilsalt, sest see on tal juba veres. Ta on teadlik oma väärtusest ja oskustest, ta ei pea oma ego upitama sellepärast, et olla keegi. Ta väljendab oma arvamusi ja paistab alati hallist massist välja.

KOER

Nii nagu kotkaski, võitleb koer ebaõigluse vastu. Tema siiras loomus ja truudus lükkavad teda aina rohkem võitlema nii, et see võib puudutada tema era- ja tööalast elu. Koer on väga intelligentne ja taktitundeline. Ta teab täpselt, kuidas teistega suhelda ja tema arvamused on alati täpsed. Parem on olla tema sõber, kui vaenlane.

ELEVANT

Elevandil on terav mõistus, tema peamised omadused on võim ja ausus. Tänu oma autoritaarsusele, otsusekindlusele ja tarkusele suudab ta teha nii, et tõuseb ruttu üles ühiskondlikust ja professionaalsest redelist. Elevant pöörab palju tähelepanu oma perele aga vajab pidevalt kedagi, kes toob ta ellu optimismi ja südamesoojust.

ORAV

Orav oma kohustustest kõrvale ei hiili ja on väga korralik, tõhus ja ettenägelik. Need omadused teevad temast väga energilise ja aktiivse tegelase ja see aitab ainult tema populaarsusele kaasa. Orav onväga sotsiaalne, talle meeldib olla heas seltskonnas ja tema seltsis tunnevad kõik ennast hästi. Ta julgustab teisi rääkima ja temast õhkub positiivset energiat, mis teistele meeldib.

KONN

Inimesed, kes näevad konna pildil, on targad ja haritud. Konn armastab iseendale aega leida ja hoolimata oma keskendusmivõimest ei kiirusta ta kunagi otsuste vastuvõtmisega. Muuseas tema vaist on üsna täpne ja eksimatu, tänu sellele on ta alati ootamatuste eest kaitstud. Üldiselt on ta hea sõber, sest tal ei puudu kaastundlikkust, ta on alati valmis teisi ära kuulama ja oskan anda väärtuslikku nõu.

KALAD

Kalad on ülitundlikud ehkki nad seda välja ei näita. Inimene, kes näeb pildil kalu, võib tunda mitmeid erinevaid emotsioone samal hetkel rekordilise kiirusega aga ta ei lase midagi välja paista. Ja selletõttu tundub ta salapärane ja tujukas. Tegelikult ei tee ta seda meelega, vastupidi, ta on autentne ja siiras aga talle ei meeldi dramatiseerida, ta leiab, et see on ülearune.



Kommentaare ei ole