{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline on truu mees?

Truu mees paneb naise end tundma kõige ilusamana. Ta ei pane sind endas kahtlema. Ta julgustab sind end armastama sellisena nagu sa oled. Tr...

Truu mees paneb naise end tundma kõige ilusamana. Ta ei pane sind endas kahtlema. Ta julgustab sind end armastama sellisena nagu sa oled.

Truu mees kustutab oma konto kõikidest tutvumisportaalidest. Ta kustutab ära oma endiste kallimate telefoninumbrid, sest ta mõistab, et tal enam neid vaja ei ole. Ta ei taha sind vahetada kellegi teise vastu. Ja ta teab, et tal ei ole vaja hoida alles mingit tagavaravarianti juhuks kui midagi peaks teie vahel juhtuma.

Truu mees ei mõtle ainult seksile. Ta hindab su tarkust, su huumorimeelt, sinu isiksust su välimuse taga. Talle meeldib sinuga koos aega veeta ka siis, kui sa oled hõivatud. Ta mõistab, et intiimsus on rohkemat, kui kaks alasti inimest teki all. Ta usub, et intiimsus seisneb ka teineteise käest kinni hoidmisel, kallistamises ja teineteise kuulamises.

Truu mees mõtleb sinule ka siis, kui sind kohal pole. Ta saadab sulle sõnumeid, kui ta sõpradega välja läheb. Ta uurib, kuidas sul läheb selleks, et teada saada, et kõik korras on. Ta teeb sulle iga päev väikeseid tähelepanuavaldusi ja mitte ainult siis, kui sa temaga samas ruumis viibid.

Truu mees ei häbene end sinu seltsis näidata ja tahab, et kõik teaksid, et te koos olete. Ta tutvustab sind oma perele. Ta viib sind koos oma sõpradega välja. Ta võtab sind kaasa suurematele sündmustele töö juures, kus kõik tema töökaaslased juba tunnevad su nime. Ta räägib sinust kõigile ja on sinu üle uhke.

Truu mees vastab kõikidele su küsimustele. Ta räägib sulle tõtt isegi, kui see peaks sulle haiget tegema. Ta austab sind piisavalt, et sind informeerida kõigest.

Truul mehel on omad moraalinormid. Ta ei usu valedesse, petmistesse ega manipulatsiooni. Kui ta kuuleb kedagi rääkimast teise petmisest, siis ei otsi ta vabandusi ja ei kiida seda heaks.

Ta ei varja midagi. Ta näitab end sulle sellisena nagu ta on. Ta näitab sulle ka oma halbu külgi, mida keegi teine ei tunne. Sa ei pea teda piinama, et ta sulle räägiks asjadest. Ta on sinu vastu aus.

Ta on mees, keda sa võid usaldada. Kui ta tuleb liiga hilja koju, siis ei pea sa muretsema, sest sa tead oma südames, et kõik on korras.

Sa tead, et teel võis olla ummikuid või ta ülemus hoidis teda kauem kinni või siis unustas ta aja vaatamise veetes sõpradega aega. Sa usaldad teda. Ja sellest piisab.

Kommentaare ei ole