{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Mis on omane igale sodiaagimärgile, kui ta oma kaaslast petab

JÄÄR Jäär on oma hingelt seikleja ja tal pole palju vaja selleks, et oma kaaslast petta. Talle meeldib seiklusrikas elu...

JÄÄR

Jäär on oma hingelt seikleja ja tal pole palju vaja selleks, et oma kaaslast petta. Talle meeldib seiklusrikas elu ja neist inimestest, keda ta oma kireval eluteel kohtab, võib kergesti saada tema süükaaslane. Kõige hullem tema juures on see, et ta ei hakka isegi eitama seda, mida ta on teinud ja süüdistab selle asemel oma kaaslast. Ta kasutab etteheiteid selleks, et oma südametunnistust rahustada.

SÕNN

Sõnni tähemärgi all sündinud on lojaalsed ja ei peta oma kaaslast. Kui ta aga peaks seda tegema, siis tähendab see, et ta on sinus sügavalt pettunud ja armastab kedagi teist. Ja kui selline asi õnnetuseks peaks aset leidma, siis on kogu lootus sinu jaoks kadunud, sest kui Sõnn kedagi kord armastab, siis kogu eluks. Ilmselt uskus ta, et ta sind armastab aga tegelikult polnud see nii.

KAKSIKUD

Kaksik petab oma kallimat tavaliselt tema enda sõpradega. Kui sa peaksid koduse peo organiseerima, siis on suur tõenäolisus, et su Kaksik juba mõne su sõbraga flirdib. Tal on lihtsalt raske oma tundeid vaos hoida.
 
 
 


VÄHK

Vähk on oma loomult lihtne ja ei taha elu keeruliseks ajada. Ta ei oska olla truudusetu. Ta lihtsalt ei tea, kuidas seda teha ja sellepärast, kui see peaks juhtuma, tuleb see kohe välja. Sest kui ta peaks oma kallimat petma, ei saa ta pärast magada ega rahulikult olla, see närib ta hinge ja ta kahetseb kogu elu seda, mis juhtunud on.

LÕVI

Lõvi ei peta oma kaaslast, ta on lojaalsuse etalon. Ta peab liiga kalliks oma kodurahu ja mugavust, tema jaoks pole mingi probleem elada kogu elu ühe inimeste kõrval, peaasi, et rahu oles majas.

NEITSI

Neitsi aga on väga truudusetu. Ja ta oskab seda nii hästi varjata, et tema kallim tõenäoliselt ei saa kunagi teada, millise inimesega ta koos elab. Ta planeerib kõik viimse detailini ja nii hästi, et mitte keegi mitte kunagi midagi teada ei saa. Ta on väga hea valetaja. Kui ta sind petab, siis ära loodagi, et see ühel heal hetkel päevavalgele tuleb. Vähemalt, kui ta ise ei kavatse sellest sulle rääkida.

KAALUD

Kaalude tähtkujus sündinu on petmises meister. Tal võib olla suhe samaaegselt kahe või kolme inimesega ilma, et keegi midagi kahtlustaks. Kaalude tähtkujus sündinu ei võta üldiselt kunagi kogu vastutust enese peale ja tavaliselt saab ta alles hiljem aru, mida ta on teinud endale ja oma kaaslasele.
 
 
 


SKORPION

Skorpion austab oma suhet ja ta ei taha oma kaaslast petta. Ent teised võivad petta oma kaaslast Skorpioniga, sest Skorpion armub ruttu ja armastus muudab ta pimedaks. Sellepärast ei saa ta olla truudusetu aga võib aidata kaasa truudusetusele.

AMBUR

Amburi jaoks on kaaslase petmine mäng, mida ta armastab. Ta vahetab armukesi ja kohtumisi on tal erinevaid igaks päevaks. Tegelikult on see ainuke vaheldus tema elus. Ta teeb tavaliselt palju tööd ja selleks, et meelt lahutada on truudusetus tema jaoks meeldivam lõbustus.

KALJUKITS

Kaljukits on üsna muretu loomuga ja petmine talle peavalu ei valmista. See ei ole midagi, mida ta pärast kogu elu kahetseks ja teda üldiselt ei huvita, mida tema elukaaslane sellest kõigest võiks arvata. Ja kui keegi peaks talle peale sattuma, siis katsub ta enda teole õigustust leida või üritab vabandusi leida. Mida keegi tõsiselt ei võta. Ent tasub arvesse võtta, et Kaljukits petab ainult seksuaalselt ja mitte sentimentaalselt. Tema jaoks on kõik muud suhted ainult seiklused ja armastust tunneb ta ainult sinu vastu.

VEEVALAJA

Veevalajad on truudusetud ja emotsionaalsed petjad. Nad armuvad liiga ruttu kellessegi teise, kui ta peaks oma suhtes igavust tundma ja kui ta tahab värskendust.

KALAD

Kalade tähtkujus sündinu on väga tark. Ja tänu sellele tarkusele ei saa keegi kunagi midagi teada. Ta võib olla truudusetu ja seejuures manipulaator ning egoist. Tema petmise strateegia on tavaliselt nii hea, et keegi midagi ei avasta tema seiklustest.

Kommentaare ei ole