{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis näitavad, et sa pead laskma sellel inimesel minna isegi, kui sa teda armastad.

M itte kõiki suhteid ei saad suur õnn. Mõnedes suhetes on armastus vaid ühepoolne ja ühel hetkel tuleb teha otsus: jätkata koos või minna om...

Mitte kõiki suhteid ei saad suur õnn. Mõnedes suhetes on armastus vaid ühepoolne ja ühel hetkel tuleb teha otsus: jätkata koos või minna oma eluga edasi.

Millised märgid näitavad, et teie suhe ei vii kuhugi? 

1. Te tülitsete vahetpidamata.

See, et igas suhtes tuleb ette arusaamatusi ja ebakõlasid, on täiesti normaalne. Aga igapäevased tülid ja vaidlused, mida teised pereliikmed peavad pealt vaatama, on märgiks, et suhtes on midagi väga korrast ära. Selline õhkkond on hävitav kõikidele. Ja kui iga kord tuuakse lagedale vanad eksimused ja süüteod, on ühel hetkel parem sellele kõigele lõpp peale teha.

Kui te ei oska täiskasvanute kombel oma probleeme lahendada, siis on teie vahel ilmselgelt usaldusepuudus. Teie suhe on kõikide märkide järgi juba allamäge minemas.

2. Sa oled ainuke, kes pingutab.

Ja mida sa ka ei teeks, see ei meeldi su elukaaslasele. Ta hoiab sinust eemale. Ta ei pööra sulle tähelepanu ja on koguaeg hõivatud omaenda eluga. Igasugune läbikäimine ja suhtlemine teie vahel on kustumas. Sõbralikkusest pole märkigi.

3. Isiklikud probleemid muutuvad teie vahel olevateks takistusteks.

Selge on see, et kõik vajavad oma hingamisruumi. Kui aga isiklikud probleemid võtavad liiga suure dimensiooni ja sellest saavad alguse kõik tülid, on see märgiks, et teie vahel on kadunud igasugune harmoonia.

4. Tulevik tundub tume.

Sa ei näe teid enam tulevikus koos. Sulle tundub, et elu ilma temata oleks kergem ja lihtsam. Armastus teie kahe vahel on kadunud. Kui tulevik on tume, kaotab ka olevik oma väärtuse.

5. Usaldus on kadunud.

Usalduse rikkumise puhul on raske uuesti seda üles ehitada. Usaldus on ometi suhte aluseks. Kui usaldust pole, variseb ka kõik muu kokku.




Kommentaare ei ole