{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoobi saatuslikud paarid.

T ähtede järgi on olemas viis saatuslikku paari, kelle omavaheline suhe on ebamaine ja kes on otsekui kokku määratud. Nagu oleksid nad kogu ...

Tähtede järgi on olemas viis saatuslikku paari, kelle omavaheline suhe on ebamaine ja kes on otsekui kokku määratud. Nagu oleksid nad kogu oma elu elanud seda kohtumist oodates ja lahku minnes ei unune mälestus iial...

Ideaalsetest ja saatuslikest paaridest esimene on:

KALAD ja VÄHK

Nad mõlemad on loodud, et täita teineteise soove ja muuta kooselu muinasjutuks. Tundub, nagu ei elakski nad päris elu vaid elaksid oma unistustes. Nad leiavad tasakaalu ainult olles koos, tundes end teineteisega kohtudes, nagu oleksid koju jõudnud. See on armastus esimesest pilgust. Nad mõistavad teineteist suurepäraselt. Koos õpivad nad tundma, mida tähendab õnnetunne, mis nende elu täiustab. Ainus tume pilv nende armastuse kohal on igapäevane elu oma reaalsete murede ja kohustustega, millele nad kumbki vastu ei taha astuda.

AMBUR ja JÄÄR

Mida teeks Ambur Jäärata või Jäär ilma Amburita? Nad tunneksid mõlemad igavust. Nad vajavad enda kõrvale teist sama energilist, kirglikku, tulist, hullu, meeletut nagu nad seda ise on. Kes veel mõistaks neid nii hästi? Kellel veel tekiksid nii hullud ideed kell kaks öösel ja vajadus sedamaid neid ellu viia? Nad on parimad saatuse- ja elukaaslased. Ilma Amburi huumorita oleks Jäära elus liiga palju stressi ja ilma Jäära energiata tunneks Ambur igavust. Nende kooselu on nagu kiirtee, kus nad kunagi igavust ei tunne. Nad on teineteise parimad sõbrad.

KAKSIKUD ja VEEVALAJA

Need kaks täiendavad teineteist suurepäraselt, Kaksiku tähtkujus sündinud ei ole loodud otsuste vastuvõtmiseks, ta tahab elu nautida ja lõbutseda, Veevalajal omalt poolt on kindel siht silme ees ning tal ei puudu otsusekindlust. Koos suudavad nad suuri asju ellu viia. Nad mõlemad vajavad palju vabadust ja ei talu piiranguid. See nende suhet tugevana hoiabki. Nad mõistavad teineteist hästi, isegi liiga hästi.

NEITSI ja SÕNN

Neitsi ja Sõnn on mõlemad maamärgid, mõlemad praktilise meelega varustatud. Nad on mõlemad töökad ja see nende suhte tugevaks muudabki. Lisaks sellele on nad romantilised ja teineteise parimad sõbrad. Neid kahte tõmbab miski nähtamatu teineteise poole, nad oleksid otsekui loodud teineteisele.

SKORPION ja KAALUD

Nende kahe suhtes valitseb kirg ja armastus, mis neid alati teineteise poole tõmbab. Nad oskavad oma kooselu romantilisemaks muuta. Kaalude tähtkujus sündinu tahab olla ihaldatud ja kes muu, kui Skorpion oskab teda kõige paremini armastada. Nad moodustavad ideaalse ja ihaldusväärse paari, kes teiste pilke endale tõmbavad. 




Kommentaare ei ole