{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ebaõnne vastu kaitsvad kivid.

E baõnne võib uskuda või mitte - loomulikult võib seda pidada ka juhuseks - tõde seisneb aga selles, et igaüks usub sellesse mingil määral. ...

Ebaõnne võib uskuda või mitte - loomulikult võib seda pidada ka juhuseks - tõde seisneb aga selles, et igaüks usub sellesse mingil määral. Niipea, kui midagi halba juhtub, peetakse seda ebaõnneks või halvaks õnneks. Selleks, et sellest ebaõnnest lahti saada on olemas mitmeid erinevaid vahendeid, nende seast üks on ebaõnne vastu aitavate kivide kasutamine.

Milliseid kive kasutada? 

Juba ajast ja arust on inimesed tundnud vajadust end kaitsta, on see siis teiste inimeste, looduse ja looduse viha, jumalate, halva silma või siis ebaõnne vastu. Üks kõige vanemaid ja olulisemaid kaitsevahendeid olid vääriskivide killud, mille kuju ja erakordne värv viitasid maagilisele toimele.

1. Labradoriit


Labradoriit on maagiline kaitsekivi, millel on palju kasutusvõimalusi. Tema kaitsetoimel on kaks poolt, ta on samaaegselt kilbiks ja svammiks imades endasse negatiivsed energiad ning lahustades need seejärel.

2. Karneool.

Karneool on aktiivne kaitsekivi, mis kaitseb halva energia ja halva silma vastu. Ta aitab seega ebaõnne, juhuse ja elus ettetulevate halbade hetkede vastu.

3. Tiigrisilm.

Tiigrisilm on tugev kaitsekivi, millel on mitmeid erinevaid toimevõimeid. Peamine neist on võime luua mingit laadi kaitsemüür oma kandjale, nii et mitte midagi halba ligi ei pääseks. Paljud usuvad, et tiigrisilm võib tuua õnne hasartmängudes, ka siin on levinud usk, et see kivi kustutab ebaõnne, mis tihti inimesi jälitab. 


Kommentaare ei ole