{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis sind ees ootab 2018. aastal horoskoobi järgi?

JÄÄR 2018. aasta tuleb sinu jaoks sündmusterohke. Juba esimeste kuude möödudes hakkavad su unistused täituma aga sa ei tohi jääda loorberipä...

JÄÄR


2018. aasta tuleb sinu jaoks sündmusterohke. Juba esimeste kuude möödudes hakkavad su unistused täituma aga sa ei tohi jääda loorberipärgadele puhkama vaid pead oma eesmärkide nimel edasi töötama.

Sa oled tavaliselt kannatamatu loomusega ja ei suuda võitu ära oodata. 2018. aasta tuleb sinu soovide järgi. Sa saavutad kõik selle, mida oled oodanud ja lootnud ja rohkemgi veel.

SÕNN

Sinu uus aasta tuleb enese tundmaõppimise aasta. Tõenäoliselt paned sa tähele suuri muutusi, mis leiavad aset nii sees-, kui väljaspool.

Need muutused aitavad sul aru saada sellest tõelisest sinast, kes sa tegelikult oled. Sellest inimesest, keda sa juba mõnda aega taga otsid. Sa ei kahtle enam selles, kes sa oled. See pikk sisemine võitlus, mida sa oma sees oled pidanud, hakkab lõpuks vilju kandma.

KAKSIKUD

Sellel aastal leiavad aset füüsilised ja vaimsed muutused. Uued huvid ja head juhused saavad aset sinu silmade ees, ära unusta neist õigel ajal kinni haarata.

Arenda end ja sa näed häid juhuseid käeulatuse kaugusel. Sinu 2018. aasta on riskide võtmiseks ja muutuste loomiseks.

VÄHK

Sinu 2018. aasta on hea õnne ja lootuste aasta. See on aasta, millest sa oled juba ammu unistanud. Sa oled optimistlik ja positiivne igapäevases elus. Sinu usaldus saab tasutud. Sa näed uskumatuid asju. 2018. aasta on selleks, et sa saaksid särada ja hiilata.

Sellepärast võta kohe varakult ohjad oma kätte. Lepi sellega, kes sa oled, sest sa oled liiga kaua iseenda vastu võidelnud. Ja sa muutud selleks, kes sa pead olema. Sinuga juhtub ainult häid asju.

LÕVI

Kui sa oled sündinud Lõvi tähemärgis, siis sinu 2018. aasta on täiesti erakordne aasta. See aasta erineb kõikidest tavalistest aastatest. Sa oled täis positiivset energiat ja küsid iseendalt, kust see kõik tuleb. See aasta aitab sul teha lõppu kõikide vanade võitlustega.

Sa suudad end lõpuks vabastada negatiivsest energiast, mis su õlgadel lasub. See on aasta täis puhkust, seiklusi ja uusi tutvusi.. Sa hakkad kasutama oma ego oma äranägemise järgi ja ei lase tal takistada oma elu nagu minevikus.

NEITSI

Kui sa oled sündinud Neitsi tähtkujus, siis toob 2018. aasta su ellu vajalikke muutusi. Need on need muutused, mida sa oled koguaeg edasi lükanud. See tuleb enesearengu aasta, kus su mõtted muutuvad ratsionaalsemaks ja positiivsemaks. Sa võidad eneseusalduses ja imestad isegi iseenda üle.

Teised märkavad sinus aset leidnud muutust. Sa suudad lõpuks ometi lahti saada oma kahtlustest, mis sind nii pikka aega on kimbutanud. Sa asendad ta enesekindlusega ja teadmisega, et sa oled võimeline ja suudad.

KAALUD

Kui sa oled sündinud Kaalude tähemärgi all, siis 2018. aasta suudab su soove täita ja vastata su unistustele. Lõpuks ometi leiad sa vajaliku energia, et enda eest hoolt kanda ja hoolitseda oma lähedaste eest. Sa hakkad tasapisi kasutama oma energiat pikemas perspektiivis.

Sa keskendud sellele, mis sulle tõesti oluline on ja unustad pisiasjad. Sa keskendud iseendale. 2018. aasta toob endaga kaasa olulisi muutusi nii vaimsel, kui füüsilisel pinnal, valmistu suurteks muutusteks.

SKORPION

Kui sa oled sündinud Skorpioni tähtkujus, siis 2018. aasta tuleb aasta, kus sa mõtled sügavamalt oima elu üle järgi. Minevikus on sul olnud kalduvus oma vigade külge klammerduda. Sa oled lasknud oma eksimustel oma hinge närida ja rikkuda oma elu.

See aasta tuleb aga teistsugune. Sa õpid lõpuks ometi seda, et eksimine on inimlik. Eksimised on sulle andnud ainult õppetunnid, millest sa õpid nüüd kasu saama.

AMBUR

Kui sa oled sündinud Amburi tähtkujus, siis 2018. aastal sa oma aega ei kaota. Sa oled veelgi motiveeritum. Mitte keegi ei suuda sind tagasi hoida. Sa tunned, et oled väge täis ja ei tea isegi, mille pärast sa võitlusse lähed.

Ja sa ei lõpeta enne, kui oled oma tahtmise saavutanud. 2018. aasta aitab sul edasi minna ja seda mitmes valdkonnas - armastuses, sõpruses, pereelus ja karjääris. Sa realiseerid lõpuks ometi, et sinus on potentsiaali.

KALJUKITS

Kui sa oled sündinud Kaljukitse tähtkujus, siis tea, et sel aastal paistavad kõige rohkem esile su andekus ja oskused. Sa keskendud veelgi rohkem oma tööle ja sinu vaev saab mitmekordselt tasutud.

Üks asi, mille kallal sa juba ammu töötad, hakkab lõpuks ometi ilmavalgust nägema. Sinu tööarmastus on mitu korda minevikus varju jäänud, vähemalt usud sina seda. Aga nüüd leiad sa väärilist tasu.

VEEVALAJA

Kui sa oled sündinud Veevalaja tähtkujus, siis tuleb 2018. aasta sinu jaoks suurte muutuste aasta. Minevikus on sul olnud raskusi nende muutuste loomisega. See on nõudnud sinult liiga palju pingutusi. Su hinge on närinud kahtlused. Aga sellel aastal leiavad need muutused lõpuks ometi aset.

Ja need muutused viivad sind ainult parema elu suunas. Sa näed seda ja see motiveerib sind jätkama. Sa hakkad lõpuks iseendasse ja oma võimetesse uskuma.

KALAD

Kui sa oled sündinud Kalade tähtkujus, siis on 2018. aasta sinu jaoks täis uut energiat. Lõpuks ometi leiad sa aega, et ellu viia projekte, mida sa oled siiani edasi lükanud ajapuuduse tõttu. See uus loovuselaine  annab sulle soovi uusi asju proovida ja teha uusi muutusi teistes eluvaldkondades. 2018. aasta on täis inspireerivaid pingutusi, kus su loovus hiilgab rohkem, kui enne. Sa oled ainulaadne ja sinu andekus paistab mitmel moel teistele silma.

Kommentaare ei ole