{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui vanalt sa peaksid abielluma horoskoobi järgi?

 JÄÄR Jäär naudib elus iga hetke. Ta on elurõõmus, otsusekindel ja kangekaelne. Teisisõnu öeldes tunneb ta ruttu pettumust ja igavust, kui t...

 JÄÄR


Jäär naudib elus iga hetke. Ta on elurõõmus, otsusekindel ja kangekaelne. Teisisõnu öeldes tunneb ta ruttu pettumust ja igavust, kui ta on oma eesmärgi kätte saanud. Ta võib kiirendada sammu, et kaotatud aega tagasi teha ja see võib talle endale kord karmilt kätte maksta. Kõige parem oleks, kui ta ootaks vähemalt kuni 20 -nda eluaastani enne abiellumist.

SÕNN

Sõnn on maamärk, tema jalad on palju kindlamalt maa küljes kinni, kui Jäära omad. Sõnn otsib püsivat suhet, kindlustunnet. Ja tõenäoliselt ootab ta kaua, enne kui leiab kellegi, kes vastab tema ootustele. Sisemise rahu leidmine on nende suhte aluseks. Parim vanus abiellumiseks on oodata ära 30. eluaasta.

KAKSIKUD

Raske on määrata vanust, millal Kaksikud peaksid abielluma, sest ta on pidevalt erinevas suunas teel. Ta ise on sellest teadlik ent ühe päevaga seda probleemi parandada ei anna. Ilmselt hakkab hakkab ta tõsiselt kooselu peale mõtlema alles peale 30-35-ndat eluaastat.

VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud otsivad turvatunnet, kilpi, mis neid kaitseks. Vähi jaoks ei ole armastus keeruline, ta on võimeline armuma esimesse inimesse, keda ta kohtab ja temaga otsekohe abielluma. Parim vanus oleks 20-aastasena


LÕVI

Lõvi on tuntud, kui suurepärane armastaja aga see ei tähenda sugugi, et ta on seelikukütt. Vastupidi, Lõvi arendab oma "Lõvi" vaimu aastate jooksul ja hakkab koos kellegagi elama alles hiljem. Ideaalne vanus abiellumiseks oleks 30-40 eluaasta vahel.

NEITSI

Neitsi jääb oma harjumustele truuks. Ta peab väga kinni ühiskondlikust stsenaariumist. Ja sellepärast abiellub ta üsna varakult, umbes 21-24 eluaasta vahel ehkki ta peaks ootama 27-29 eluaastani.

KAALUD

Kaalud on tuntud oma armastusega lihtsuse ja selguse vastu. Kaalude tähemärgi all sündinud inimene ei näe end traditsioonilisi suuri pulmi pidamas. Parim aeg abiellumiseks on 20-25. eluaastal.

SKORPION

Skorpionitel on tugev omanikutunne välja arenenud, nad on võimelised kohe abielluma. Ent Skorpioni suur kirg võib tekitada probleeme suhtes. Parim oleks, kui Skorpion ootaks niikaua, kuni ta tõesti teaks, mida ta tahab.  Parim vanus abiellumiseks oleks oodata 30-nda eluaastate lõpuni ja 40-ndate alguseni.

AMBUR

Amburid on võitlejad, kes tahavad maailma muuta ja silma paista. Neil on kalduvus oodata enne tõsise suhte alustamisega, sellepärast peaks ta abielluma umbes 35-nda eluaasta paigus.

KALJUKITS

Kaljukitsed armastavad olla imetletud oma sõprade ja pere poolt. Peresuhted on neile väga olulised ja nad alustavad abielluvad tavaliselt varakult. Parim vanus selleks on 20-ndates eluaastates. Nende truudus ja pühendumus aitavad üle saada kõigist takistustest, mis nende teele ette võivad tulla.

VEEVALAJA

Veevalaja on tähemärk, kellel on raskusi ühise elu alustamisega. Veevalaja on väga originaalne ja ainulaadne. Ta armastab reisida, iseennast avastada ja maailma avastada. Kui ta abiellub, siis parim vanus selleks jääks 40-50nda eluaasta vahele.

KALAD

Kalade tähemärgi all sündinud inimene ei kannata üksindust. Ta on aga suur unistaja ja see võib tema suhtes suuri probleeme tekitada. Ent see ei tähenda sugugi, et ta igavesti ootamapeaks. Parim vanus abiellumiseks oleks 26-eluaasta.



Kommentaare ei ole