{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks Kaalude tähemärgi all sündinud on parimad elukaaslased

K aalude tähemärk on juhitud armastuseplaneedi Veenuse poolt. Veenusele võlgnevad Kaalud tänu oma harmoonilise, rafineeritud ja r...

Kaalude tähemärk on juhitud armastuseplaneedi Veenuse poolt. Veenusele võlgnevad Kaalud tänu oma harmoonilise, rafineeritud ja rahumeelse olemuse eest.

Kaalude tähemärk sümboliseerib tasakaalu ja rahu.

Kaalud armastavad teisi aidata ja nad on tuntud oma humanitaarse loomuse poolest. Nad tahavad õiglust ja rahu oma elus ja kannavad palju hoolt oma lähedaste ja pere eest.

Nad ei armasta konflikte ja teevad kõik, et seda vältida. Kahjuks kasutavad teised neid ära tihti, sest Kaalud ei oska ei öelda.

Elukaaslastena on Kaalud erakordsed.

1. Kaalud armastavad sügavalt.

Kui te otsite oma ellu kedagi, kes teab, kuidas armastada, kes näitab sulle elu täiesti uues valguses, kes sinu üle uhkust tunneb, siis otsi oma ellu Kaalude tähemärgi all sündinu. Tema ei hakka oma tundeid tagasi hoidma. Tema tunneb ainult tingimusteta armastust, sügavat armastust ja vastutasuks tahab ta armastavat ja head elukaaslast.

Ta annab endast 100% olles kellegagi koos. Ta tahab lihtsalt armastada ja olla sinu jaoks olemas alati, kui sa teda vajad.
 
 
 


2. Ta on äärmiselt lojaalne.

Ta ei armasta pealiskaudsust, ta tahab tõelist, originaalset. Kui sul on temaga suhe, siis ära temaga mängi. Kui ta märkab, et sa tõsine ei ole, kaotab ta su vastu huvi. Ta jääb sinu kõrvale mis ka ei juhtuks ja ei hakka sind niisama reetma. Ta tahab sind, ainult sind.

3. Ta on paadunud romantik.

Temaga koos ära oota ainult õhtusööki küünlavalgel ja filmiõhtut, tema jaoks on see liiga igav. Ta kuulab kõik, mis sul öelda on ja pöörab tähelepanu sinu vajadustele.

Näiteks kui sa talle ütled, et armastad ratsutamist, siis leiab ta võimalust, kuidas seda korraldada. Ta üllatab sind õhtusöögiga, kui sa peale pikka tööpäeva koju jõuad ja ainult sellepärast, et sind naeratamas näha. Ta laulab sulle laulu, kirjutab luuletuse, jalutab sinuga südaöösel rannal, kuulab su soove ja unistusi ja tahab sind õnnelikuks teha.
 
 
 


4. Kaalud ei armasta konflikte.

Kaalud on võimelised kuulama kahte eri versiooni samast loost ja ei taha liiga kiirelt järeldusi teha. Ta usub õiglusesse ja rahusse ja väldib konflikte.

Kaalud räägivad sinuga rahulikult ja aupaklikult. Kui sa aga vihastud, siis ta eemaldub niikauaks, kuni sa rahuned. Nad on üsna tasakaalukad inimesed. Kui sa otsid kedagi, kes leiaks aega, et sind kuulata, siis tõenäoliselt on Kaalud sinu jaoks ideaalsed.

5. Kaalud armastavad teisi õnnelikuks teha.

Kaalud on oma loomult üsna omakasupüüdmatud ja armastavad teisi naeratama panna. Kui nad võivad kedagi aidata, siis nad teevad seda, ilma üleliigseid küsimusi esitamata.

Nad peavad alati teiste probleemi enda omadest tähtsamateks. Kui sa tahad õhtusööki korraldada, läheb ta poodi, et sulle kõik vajalik osta. Tal on suur süda ja ta on õnnelik siis, kui saab sind õnnelikuks teha, sind armastades ja sinu eest hoolt kandes.

Kommentaare ei ole