{ads}

HIDE

Viimased

latest

14 ideaalset paari horoskoobi järgi

1. KAALUD ja LÕVI Nende kahe tähemärgi esindajad on mõlemad head suurepärased suhtlejad, kes armastavad pidutseda ja olla tähelepanu keskmes...

1. KAALUD ja LÕVI


Nende kahe tähemärgi esindajad on mõlemad head suurepärased suhtlejad, kes armastavad pidutseda ja olla tähelepanu keskmes. Seega, kui Kaalude tähtkujus sündinu vajab tähelepanu, siis Lõvi teab, kuidas seda talle anda.

2. KAKSIKUD ja KAALUD

Üldiselt on Kaksikute tähtkujus sündinul tugev intiimne ühendus Kaaludega. Ja just sellepärast mõistavad nad teineteist ideaalselt ja neil ei ole järeleandmiste tegemistega raskusi.

3. JÄÄR ja VEEVALAJA

Nende kahe suhet kadestavad kõik. Nad oskavad elust lõbu tunda ja näevad kõigest suurt seikust.

4. JÄÄR ja VÄHK

Jäär on tuntud oma julguse, impulsiivsuse ja ülevoolava energia poolest, see paneb Vähi tähtkujus sündinu südame sulama.

5. JÄÄR ja KALAD

Selles koosluses partnerid täiendavad teineteist. Kalad on oma iseloomult pigem rahulikud ja mõõdukad ning suudavad ohjeldada Jäära tormakust ja impulsiivsust.

6. VÄHK ja KALAD

Nad mõlemad on mõistlikud ja tundlikud, nad pingutavad tõsiselt selleks, et mitte teineteisele haiget teha.

7. SÕNN ja VÄHK

Sõnni ja Vähi suhe kestab tõenäoliselt kogu elu, sest nad mõistavad teineteist suurepäraselt ja oskavad üksteist väärtustada. Neil on samad väärtushinnangud ja nad hindavad palju oma kodu ja stabiilsust.

8. KALJUKITS ja SÕNN

Sõnn imetleb Kaljukitse tööeetikat ja huumorimeelt, Kaljukits aga hindab Sõnni lahket ja tundlikku loomust.

9. AMBUR ja JÄÄR

Amburid on toredad, varustatud hea huumorimeelega, Jäärad jälle head suhtlejad oma loomult. Nende suhet kroonib edu.

10. LÕVI ja AMBUR

Lõvid on tuntud oma kangekaelsuse poolest. Lisaks sellele armastavad nad teistele oma tahtmist peale suruda. Amburil on aga kõigutamatu enesekindlus millele Lõvi toetuda armastab.

11. NEITSI ja KALJUKITS

Nad mõlemad on varustatud praktilise meelega ja hindavad seda külge üle kõige teise juures.

12. VEEVALAJA ja KAKSIKUD

Veevalajad on väga loomingulised ja see võlub Kaksikuid, kellele meeldivad uued ideed ja innoveerimine. Üheskoos moodustavad nad paari, mis on võimeline ületama palju takistusi.

13. LÕVI ja KAKSIKUD

Nende kahe suhe kestab kogu elu. Kaksikud on ainsad, kes suudavad Lõvi temperamenti ohjeldada.

14. SKORPION ja LÕVI

Kõik Skorpionid on armukadedad ja terava keelega. Lõvi aga armastab olla tähelepanu keskmes, seega tekitab see suhe pidevalt sädemeid ning kirg nende kahe vahel ei vaibu.

Kommentaare ei ole