{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida peab sööma, et juuksed kiiremini kasvaksid?

Et juustekasvu stimuleerida peab sööma toiduaineid, mis aitavad juustekasvu kiirendada. Enamik naisi sooviks endale ilusaid, tugevaid ja lop...

Et juustekasvu stimuleerida peab sööma toiduaineid, mis aitavad juustekasvu kiirendada. Enamik naisi sooviks endale ilusaid, tugevaid ja lopsakaid juukseid, sest juuksed on ju naise ilu osa. Hoolimata sellest aga kannatavad meie juuksed kuumuse, kuivuse, keemiliste töötlemiste ja halbade harjumuste all, mis rikuvad nende ilu ja kvaliteeti. Teiselt poolt jälle ebatervislik toitumine ja hormonaalsed muutused võivad põhjustada muudatusi, põhjustades liigset juuksekadu.
Et juuksed kiiremini kasvaksid oleks hea vaadata üle oma igapäevane menüü, mis tagab juustele vajalikud toitained.

1. Lõhe.

Lõhe on üks parimatest toitainetest, mis parandab ja stimuleerib tervist ning juuksekasvu. Lõhe sisaldab D vitamiini, mis tagab juustele tugevuse, peatab liigse juuste väljalangemise ja alandab juuste kuivust.

Lisaks sellele sisaldab lõhe head omega 3 rasva, mis soodustab vereringlust peanahas tagades tugevad ja lopsakad juuksed.

2. Kollane paprika.

Paprika sisaldab rikkalikult C vitamiini, lausa viis korda rohkem, kui tsitruselised. Sellepärast on kollane paprika suurepärane vahend, mis soodustab juuste tervist. See antioksüdantne toiduaine aitab kaasa karvanääpsude tugevamaks muutmisele ja alandab märkimisväärselt juuste väljalangust.
Kollane paprika aitab alal hoida normaalset kollageenitaset, mis tagab juustele tugevuse ja sära.

3. Banaanid.

Igapäevane banaanide tarbimine toob juustele palju kasu.
Banaanid sisaldavad rikkalikult kaaliumi, mis on oluline mineraalaine, mis aitab muuta aminohapped valkudeks, et soodustada keratiini tekkimist.

Banaanid sisaldavad rikkalikult vitamiine ja antioksüdantseid toimeaineid, mis soodustavad juuste kiiret kasvu ja tervist

4. Austrid.

On tõestatud, et tsink on tihedalt seotud peamiste peanaha probleemidega ja liigse juuste väljalangemisega.

Austrid tagavad olulise koguse tsinki aidates seda probleemi neutraliseerida.

5. Munad.

Munad on juuste tervisele väga kasulikud. Esiteks sisaldavad nad biotiini, millel on juukseid tugevdav ja juuksekasvu kiirendav toime.

Lisaks sellele sisaldavad munad peamisi aminohappeid, mis võitlevad juuste kuivuse, väljalangemise ja teiste juusteprobleemide vastu.

Samuti sisaldavad nad peamisi rasvhappeid, mis aitavad alal hoida juuste niiskuse.

6. Tsitruselised.

Tsitruselisedsisaldavad palju C vitamiini, mis aitab vähendada juuste kuivust, haprust ja enetada juuste katkemist.

Nad tõstavad kollageeni tootmist, mis tagavad tugevad ja lopsakad juuksed.
 Väga head tsitruselised on apelsinid, sidrunid, mandariinid ja greibid.

7. Kartul.

Kartulis on palju vitamiine ja peamisi toitaineid, mis aitavad tugevdada juukseid juurtest alates, et stimuleerida nende loomulikku kasvu.

Kartulid sisaldavad märkimisväärselt beeta-karoteeni (provitamiin A) mis aitavad kaasa peanaha tervisele.
Kartulid tagavad anitoksüdante ja peamisi mineraalaineid, mis vähendavad juuste katkemist ja liigset väljalangemist.

8. Avokaado.

Kahtlemata on avokaado on üks parimaid toitaineid, mis tagavad juustele sära ja tugevuse.

Avokaado sisaldab palju peamisi rasvhappeid, antioksüdante ja suurel määral valku, ta aitab toita rakke tagades juuste parema kasvu.

Avokaado stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, mis mõlemad on looduslikud ained, mis hoiavad alal naha ja juuste head tervist.

Avokaado vähendab juuste kuivust, haprust ja lõhenemist.


 

Kommentaare ei ole