{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: mis teisi sinu juures köidab?

Jäär (21. märts - 19. aprill) Jäärad on sündinud liidrid, nemad lasevad lendu uusi ideid. Jäär on sodiaagi esimene tähemärk, mis sümboliseer...

Jäär (21. märts - 19. aprill)


Jäärad on sündinud liidrid, nemad lasevad lendu uusi ideid.

Jäär on sodiaagi esimene tähemärk, mis sümboliseerib uut algust. Teda iseloomustab impulsiivne ja spontaanne iseloom, mis paneb teda enne tegutsema ja alles seejärel mõtlema. Ta on tormaja oma loomult ja temaga koos kõhklemist ei tohi olla. Ta on niivõrd energiline, et mõningate olukordades võib muutuda vägivaldseks. Jäär on äärmiselt autoritaarne, ta oskab teisi kokku ajada, et oma projekte ellu viia. Ta on silmapaistev juht, kes võtab äärmiselt kiirelt otsuseid vastu. Need on tema head omadused, mis aga tihti võivad teisi šokeerida.

Jäär on ka entusiastlik ja oma loomult pigem diskreetne. Julgust jätkub tal aga rohkem, kui vaja. Ta on üldiselt hea südamega, loominguline ja hea kujutlusvõimega. Aga tal ei ole ainult häid omadusi, tal on ka mõningaid puudusi. Juba see, et ta enne tegutseb ja vastu seina tormab vajadusel, siis alles mõtleb. Ta on ekstreemne, ta ei tunnista keskteed. Tema jaoks on ainsad võimalused jah või ei . Ta on kannatamatu, kes peab koguaeg liikumises olema.

Jäära entusiasm ja optimism köidavad teisi.

Sõnn (20. aprill - 20. mai)

Lisaks sellele, et Sõnni tähemärgi all sündinud on parim sõber, kes olla võib, köidab Sõnn teisi oma sensuaalsusega.

Sõnn sünnib ilma kevadel, siis kui loodus tärkab ja lilled õitsema hakkavad. Sõnnid on rahulikud ja tunnevad looduse rahu. Nad usaldavad oma head vaistu ja eemalduvad kõigest, mis neid sellest reaalsusest lahutab. Metafüüsilised ängistused neile mõju ei avalda.

Sõnn on konservatiivne ja hoiab kinni traditsioonidest. Ta on kõige kindlam horoskoobimärk. Nad on lähedased loodusega. Olles mõjutatud maamärgist, mis neid valitseb, armastavad nad aiatöid. Nad armastavad elu ja looduses olemine aitab neid tunda end hästi.

Sõnn armastab ka kõike ilusat. Ta hoiab kõiki tundeid nii kaua endas, et ta ühel hetkel plahvatada võib. Ta on hea südamega aga eelarvamustega, millest ta tugevalt kinni hoiab. Ta on pigem koduse eluviisiga ja tugevalt kinnitunud harjumustega, talle ei meeldi ootamatused, mis ta rutiini segavad. Ta tunneb raha väärtust ja rahalisi probleeme ta elus ette ei tule.

Sõnnid on võivad olla ka jonnakad ja kangekaelsed, ent teisi köidab nende stabiilsus jahea maitse.

Kaksikud (21. mai - 20. juuni)

Kaksikud on pidevas liikumises, mis muudab nendega koos planeerimise raskeks. Aga just see köidab teisi nende juures.

Kui ümbrus muudab inimest oma äranägemise järgi, siis kosmilised elemendid, mis ümbritsevad sündi, märgivad tugevalt vastsündinu saatust. Kaksikutel on üsna püsimatu iseloom. Olles samal ajal murelikud, lõbusas tujus, suhtlemisaldid, nende elav intelligents ja intuitsioon muudab neid muutlikeks ja loomingulisteks korraga. Nende kahe küljega iseloom ajab neid pidevalt taga ajama kahte jänest korraga, isegi kui eesmärgid on täiesti vastuolulised.

Kaksikud on alati liikumises ja tegevuses. Üks nende headest omadustest on nende intellektuaalne võimekus, mis muudabki neid nii positiivseteks. Kaksikud ei talu rutiini ja kannatavad piirangute all olles. Nad on hea veenmisoskusega ja head suhtlejad. Nende oskus end maksma panna ja meeldida muudab neid ohtlikeks vastasteks äris.

Kaksikud köidavad teisi oma hea tuju ja vestlemisoskusega.

Vähk (21. juuni - 22. juuli)

Vähk on väga tundlik ja tihti liiga enesekeskne. Ent ta köidab teisi oma oskusega armastada.

Tema peamised omadused on tundlikkus, vajadus kaitsta ja lojaalsus. Tema suurim soov on enda ümber luua harmooniline pereelu. Vähid on üsna intuitiivsed. Nende tundlikkus ja tähelepanu teiste vastu on silmapaistvad. Ta on oma iseloomult pigem melanhoolne. Ta armastab rahu.

Vähid on väga lihtsad ja eelistavad tervislikke ja ilusaid asju samaaegselt. Nad ei kannata ülekohut. Kogu oma elu katsuvad nad pingeid ja konflikte vältida.

Nad on lojaalsed ja köidavad teisi oma armastusväärsus poolest.

Lõvi (23. juuli - 22. august)

Nii, nagu loomariigis elavad lõvid paistavad silma oma uhkuse poolest, on ka horoskoobi Lõvid väga uhke loomusega.

Neil on õnn olla sündinud maailma kõige kuninglikuma tähemärgi all. Nii, nagu päris lõvi, armastavad Lõvid olla imetletud ja end väärtustada. Tema uhkus ja otsusekindlus muudavad ta domineerivaks. Tal on nõrkus kõige uhke ja suurejoonelise vastu, teda paelub kõik, mis särab ja hiilgab. Ta on üldiselt hea südamega ja äratab sümpaatiat. Aga ta ei suuda oma viha varjata, kui ta oma tahtmist ei saa. Lõvi on distsiplineeritud ja sunnib ka teistele seda joont peale. Isegi, kui ta on autoritaarne, pole ta halb, sest tegelikult tõukab teda selleks ta kodusetundlikkus. Teda tuntakse tema lojaalsuse ja headuse poolest ent ta on võimeline mossitama lapsikult rahulolematuse korral.

Aga kõik soovivad endale sellist sõpra, nagu Lõvi. Lõvid on lojaalsed ja helded oma lähedastega.

Teistele meeldib nende entusiasm ja kirg elu vastu.

Neitsi (23. august - 22. september)

Neitsi tähemärk sümboliseerib praktilisust ja loogikat.

Neitsid on ettevaatlikkuse ja mõistlikkuse märk. Nad on mõtlejad ja vaatlejad. Nad on varustatud hea loogikaga. Neitsi tähemärgi all sündinud on väga metoodilised. Nad tahavad, et nende elu oleks hästi korrastatud, talle ei meeldi ootamatused. Ta on intelligentne ja tõsine. Võimeline teiste jaoks palju tegema. Mõnikord isegi liiga palju. Ta on tagasihoidlik ja siiras.

Neitsidel puudub enesekindlus. Nad muretsevad pidevalt ja neil on kalduvus üle dramatiseerida, isegi pisiasjades. Ta on tagasihoidlik ja võib jätta endast mulje, kui külmast ja jahedast inimesest. Ta on oma harjumustes väga kinni ja ei talu muutusi. Ta on iseenda vastu väga nõudlik ja ei talu, kui teda kritiseeritakse.

Neitsi pöörab palju tähelepanu detailidele, riietele, mida teised kannavad ja teemadele, millest räägitakse.

Neitsi on aga realist. Tema siirus köidab teisi.

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalud on nagu Lõvid - kuninglikud kõiges, mida nad teevad.

Nende peamine omadus on taktitunne, sarm ja paindlikkus. Nad on tasakaalukad ja mõistlikud. Tasakaal elus on nende jaoks väga oluline. Nad tahavad elada ja lasevad ka teisi elada. Kõige suurem soov on leida sotsiaalne harmoonia, nad armastavad rahulikku ümbrust ja väldivad konflikte.

Armastusel on tema elus suur koht.

Nad ei armasta konflikte ja on tihti vahemeesteks tülides. Neil on vaja teisi inimesi, et rahuldada oma suhtlusvajadus. Kaalud on head diplomaadid. Nad armastavad korda ja puhtust, tihti elavad väga jõukal järjel. Muusika ja kunst köidavad neid. Nad on väga head psühholoogid ja võivad vajadusel teistega manipuleerida. Mõningatel kaaludel on keeruline ja paradokslaane isiksus, nad võivad paista pealiskaudsetena. Nad vihkavad vulgaarsust, mustust ja inetust, neil on rafineeritud maitse ja neile meeldib elegants.

Nad köidavad rahumeelseid inimesi enda ümber.

Skorpion (23. oktoober - 21. november)

Skorpionid on jälle Kaalude vastandid.

Nad on suure sisemise hingeeluga ja köidavad teisi oma kire ja ustavusega.

Nad sümboliseerivad ihasid ja konflikte. Ent Skorpion suudab oma instinkte valitseda. Ta on otsekohene ja lojaalne. Nende tunded ja kirg on ülevoolavad. Skorpion on samuti idealist. Ta võib unustada ja ohverdad end põhjuse nimel, mida ta õigeks peab ja mis väärib ta tähelepanu. Tal on väga tugev isiksus ja ta ei lase endale nii kergesti rõngast ninna panna.

Skorpionit ümbritseb salapära. Oma armuelus võib ta olla äärmiselt armukade ja näidata välja egoismi. Ta on teistega suheldes närviline. Ta umbusaldab meeletult. Mõningatel puhkudel ei suuda ta oma agressiivsust varjata.

Ta köidab teisi oma entusiasmiga selle vastu, mis talle meeldib.

Ambur (22. november - 21. detsember)

Ambur on tarkuseotsojate tähemärk. Nende isiksus on tuline, mässav. Ta pöörab palju tähelepanu vabadusele. Ta armastab reisida. Ta on kannatamatu, kui ta millegagi on alustanud, siis võib juhtuda, et ta ei suuda seda lõpetada, sest ta võtab tavaliselt mitu asja korraga käsile. Ta on julge aga mitte hullupööra. Ta on hea südamega. Ambitsioonikas. Otsekohene, avatud maailmavaatega ja kohaneb iga olukorraga ruttu. Ta armastab uudsust. Ta võib olla äärmiselt otsekohene ja ei kõhkle ütlemast seda, mida ta mõtleb, isegi kui see tihti haiget teha véoib.

Tema domineeriv joon on optimism. Ta unustab ja andestab kogu oma südamest halva, mis talle tehtu don. Aga ta ei ole mitte iialgi rahul. Ta ei suuda rahulduda sellega, mis tal juba on ja võrdleb end tihti teistega. Ta vihkab rutiini. Ta võib olla impulsiivne ja mõtlematu ning tegutseda enne mõtlemist. Ta ei talu kriitikat. Tihti puudub tal taktitunne ja ta enesearmastus on liiga suur. Ta on hea huumorimeelega.

Teistele meeldib nende hea suhtlemisoskus ja optimism.

Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar)

Paljud peavad Kaljukitsesid ülbeteks ja uhketeks ent see pole päriselt nii.

Kaljukits on üks mõistlikematest tähemärkidest. Ta on rahuliku iseloomuga, kellele raevuhood võõrad on, sest ta põgeneb tülide ja konfliktide eest. Kaljukits ei võta ühtegi situatsiooni kergekäeliselt. Ta on usaldusväärne ja aus, tema peale võib alati lootma jääda. Ta vihkab petmist ja reetmist üle kõige.

Tema enesekindlus on üks põhjustest, mis teisi köidab tema juures.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar) 

Üldiselt peetakse Veevalajat sodiaagi mässumeelseks. Veevalaja otsib alati uudsust oma ellu.

Ta on sodiaagi eelviimane märk ja esindab lootust ja unistusi. Veevalaja on väga tark aga ka idealist. Nad võivad paista pealtnäha jahedad ja eemalolevad. Aga oma südamepõhjas otsivad nad teistega kontakti. Nad armastavad vabadust. Veevalaja on ka hea südamega, kes armastab teisi aidata. Talle meeldib teisi õnnelikuks teha.

Veevalaja armastab reisida, ta otsib uusi kogemusi ja muutusi. Ta võib olla närviline ja ootamatu reaktsiooniga. Tihti kangekaelne. Kui ta on oma õiguses veendunud, siis ei saa keegi teda tema arvamust muutma panna. Veevalaja ei ole tolerantne.

Aga Veevalaja armastab oma sõpru ja see köidabki teisi tema juures.

Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Kalad on emotsionaalsed, tundlikud ja idealistid ja väga lojaalsed nende vastu, keda nad armastavad.

Kalade tähemärk on sodiaagi viimane. Nad sümboliseerivad uut algust. Aga nii nagu nad sulgevad sodiaagiringi, esindavad nad igavikku, ümbersündi ja vaimset uut algust. Kalad on lojaalsed, kes huvituvad rohkem teiste, kui iseenda kasust. Nad on tundliku loomuga. Nad on alati teiste jaoks olemas, olles võimelised end ohverdama teiste pärast. Nad on arusaavad ja aitavad teisi alati. Nad sooviksid maailma ravida ja lohutada. Nad ei talu agressiivsust.

Nad on avatud maailmavaatega ent tagasihoidlikud. Nad austavad oma lähedasi. Sellest hoolimata ei usalda nad väga lihtsalt teisi. Ja ei näita kergel käel oma tundeid välja. Nad on uhke loomuga. Samuti võivad olla pessimistid, kes lasevad kurbusel tihti enda üle võimust võtta. Kahjuks pole neil palju enesekindlust. Nad on valitsetud müstilisuse ja unistuste poolt.

Teistele meeldib nende emotsionaalne külg ja oskus teistes head näha.


Kommentaare ei ole