{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - 6 põhjust, miks sa Skorpionit kunagi ei unusta.

P ole kahtlustki, et sa oled oma elus kohanud vähemalt ühte Skorpionit. Ja ilmselt sa tead, kui raske on nendega ümber käia. Neid on raske m...

Pole kahtlustki, et sa oled oma elus kohanud vähemalt ühte Skorpionit. Ja ilmselt sa tead, kui raske on nendega ümber käia. Neid on raske mõista, neist on raske aru saada, sellepärast kui sul on suhe Skorpioniga, võib selle algus üsnagi kaootilisena tunduda. Nad on kahepoolsed inimesed, ühest äärmusest teise ja sa märkad, et ühel hetkel armastad sa teda kogu oma südamest ja teisel hetkel vihkad kogu hingest.

Teeme aga ühe asja kohe selgeks - Skorpionid ei ole koletised hirmsate kavatsustega. Nad on lihtsalt loodud teistsugustena, kui teised inimesed. Skorpioniga võib tulla ette raskusi romantilise suhte loomisel, ent kui sa suudad need raskused ületada, siis saad sa mitmekordset tasu. Sest tegelikult oma südamepõhjas on Skorpion lõbus ja armastav. See võib ainult võtta natuke aega, enne kui teised harjuvad tema ekstravagantsustega.

1. Skorpionid on väga salapärased.

Skorpion ei hakka kohe oma tundeid demonstreerima. Ta ei ava enda sisemaailma igale ettejuhtuvale.  Ta on kasvatanud endale kõva kesta, mis teda kaitseb välismaailma eest. Ja see muudabki ta salapäraseks. Sest keegi ei tea, kuidas ta ennast tunneb. Teised käivad kikivarvul tema ümber, sest kunagi ei tea, mil ta vihaseks saab. Ainult tema väga head sõbrad teavad ja tunnevad teda.

2. Skorpionid on ambitsioonikad inimesed.

Nad teavad, mida nad tahavad ja kuidas seda saada. Nad oskavad suurelt unistada ja nad ei karda oma eesmärkide suunas liikuda. Nad on väga visad ja nad ei karda töötada niipalju, kui vaja, et oma suuremaid soove täita. Nad kasutavad alati oma aega kasulikult, et end arendada ja täiuslikumaks saada. Nad mõtlevad alati tulevikule ja planeerivad elu ette. Mõnikord jätab nende otsusekindlus ja visadus aga varju nende suhteelu, millele nad peaksid õppima paremini tähelepanu pöörama.

3. Nad peavad kaua salaviha.

Skorpionid võivad tunduda kõige kättemaksuhimuliste inimestena, keda sa oled kohanud. Neil on väga hea mälu ja nendega, kes neid on solvanud, käituvad nad omal moel. Nad võivad soovida andestada aga nad ei suuda seda. Kui sa oled Skorpioni vastu ebaõiglane olnud, siis tea, et see asi jääb teie vahele veel kauaks. Nad ei lase halbadel asjadel minevikku nii kergesti vajuda.

4. Skorpionid on palju aktiivsemad seksuaalselt, kui enamik inimesi seda sooviks.

Skorpionid veedaksid kogu oma elu magamistoas, kui neile selleks ainult võimalus antaks.  Nad on väga julged ja seiklushimulised. Neile meeldib intiimne suhe.

5. Skorpionid tahavad kõike kontrollida.

Skorpionid tahavad alati asju ajada omal moel. Nad tunnevad end halvasti, kui asjad nii ei lähe, nagu nad seda plaanisid. Nad tahavad kõike ise kontrolli all hoida. See võib aga ka tähendada, et nad katsuvad teiste inimestega manipuleerida, et oma tahtmist saada.

6. Kui ta sind tunneb ja armastab, muutub Skorpion lojaalseks ja sinust sõltuvaks.

Selleks on vaja palju aega, et Skorpion sind tundma õpiks. Nad ehitavad enda ümber kõrged müürid, et end emotsionaalselt kaitsta aga kui sa kord oled suutnud neist üle saada ja talle ligi pääsed, siis muutub ta lojaalseks ja sinust sõltuvaks.








Kommentaare ei ole