{ads}

HIDE

Viimased

latest

Halvad harjumused, mis kiirendavad vananemist

Stress Kas su elutempo on liiga kiire? Kas su "kiiresti vaja teha" asjade nimekiri ei lõppe kunagi otsa? Et vähendada stressi ja t...

Stress

Kas su elutempo on liiga kiire? Kas su "kiiresti vaja teha" asjade nimekiri ei lõppe kunagi otsa? Et vähendada stressi ja teha asju efektiivsemalt, keskendu ühele asjale korraga ja vii see lõpuni enne uuega alustamist.

Liigne suhkru tarbimine.

Lisaks sellele, et suhkur teeb paksuks, liigne suhkru tarbimine  rikub silmade ümbruse nahka, kiirendab kortsude teket ja pooride laienemist.

Vähene magamine.

Vähene magamine tekitab kottis silmaalused ja mustad rõngad silmade ümber ja seda seostatakse ka lühema elueaga. Tähtis on magada vähemalt seitse tundi öösel ja minna magada kohe, kui väsimus peale tuleb.

Istuv eluviis.

Istuva eluviisi riskid on teada ja tuntud: neeruhaiguste risk, südame-veresoonkonna haiguste ja vähi risk, rääkimata ülekaalust. Kui sul on istuv töö, tõuse regulaarselt (vähemalt iga 30-minuti tagant) ja tee harjutusi.

Halb näohooldus.

Silmade ümber tohib panna vaid spetsiaalset silmaümbruskreemi. Päikese eest kaitse nahka päikesekaitsekreemiga ja määri seda peale iga kord, kui sa lähed päikese kätte.

Liigne meik.

Õli baasil meik ummistab poore ja tekitab põletikku. Alkoholi baasil meik kuivatab nahka ja põhjustab enneaegsete kortsude teket.

Liiga soojaks köetud elamine.

Liigne soojaks köetud õhk kuivatab nahka ja aja jooksul põhjustab enneaegset vananemist. Pane niiske rätik või veekauss radiaatori peale, et taastada natukenegi niiskust, mis kütmisega kaotsi on läinud.

Rasvavaba toit.

Õige kogus rasvu on vajalik noore naha säilitamiseks, see takistab kortsude teket ja hoiab südame ja aju hea tervise juures.

Kommentaare ei ole