{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hommikurituaal - 7 asja, mis muudavad sind õnnelikuks terveks päevaks.

1. Planeeri midagi ette järgmiseks päevaks. Hommikurituaal hakkab juba eelmisel õhtul. Loo endale positiivne eesmärk või organiseeri mõni he...

1. Planeeri midagi ette järgmiseks päevaks.



Hommikurituaal hakkab juba eelmisel õhtul. Loo endale positiivne eesmärk või organiseeri mõni hea kokkusaamine, millele mõtlemine juba ise sulle hea tuju loob. See garanteerib sulle hea öö ja positiivse alguse uuele päevale.

2. Kontrolli oma tuju hommikul.

Sinu hommikusest tujust saab alguse su päev. Head tuju on ju nii lihtne saavutada, tegutse sellepärast. See alandab kohe su stressitaset. Ja seda on lihtne teha: ära ava kohe hommikul oma telefoni ega tahvlit, ära vaata oma meile ega tekstisõnumeid (uuringutest selgub, et need on parajad stressi allikad)

3. Naudi oma hommikusööki.

Hommikusöök annab energiat ja parema tuju. Hommikusöögi vahelejätmine võib muuta agressiivseks. Võta piisavalt aega, et nautida seda, mida sa sööd. See teadvuslik söömine hoiab stressi eemal ja tõstab positiivseid emotsioone.

4. Tee midagi, mille tegemist sa oled koguaeg eemale lükanud.

Hommikuti on meie enesekontroll kõige parem. Kasutagem seda siis ära, et teha midagi, mille tegemist me oleme koguaeg kaugemale lükanud. See võtab ära süütunde, mis muidu terve päev sind saata võib mõteldes sellele, mida veel teha on vaja.

5. Saada tänusõnum.

Iga hommik kirjuta üks tänusõnum ja saada kellelegi, kes teid ühel või teisel moel aidanud on, see tõstab märkimisväärselt heaolutunnet. Veelgi enam, see hoiak tugevdab sotsiaalseid suhteid ja annab naeratuse neile, kes su sõnumi saavad.

6. Varu endale plaan B ja C igaks elujuhtumiks.

Millised väljakutsed sul täna ees on?   Varu endale kaks lahendust varuks. Ja sa oledki valmis. On ju parem tunne, kas pole?

7. Kallista kedagi, keda sa armastad.

"Mehed, kes kallistavad oma naisi enne tööle minekut, elavad viis aastat kauem, teenivad 20% - 30% rohkem raha ja neil on väiksem autoavarii oht."

Päevane annus on 5 kallistust, et tuju hea oleks!

Kommentaare ei ole