{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 asja, mis tõestavad, et sa oled Kalade tähtkujus sündinud naine

SULLE MEELDIB JOOGA Mitte, et sa seda teeksid aga sulle meeldib see. Idee mediteerimisest meeldib sulle kohe väga. Sa oled muus...

SULLE MEELDIB JOOGA




Mitte, et sa seda teeksid aga sulle meeldib see. Idee mediteerimisest meeldib sulle kohe väga. Sa oled muuseas spetsialist sellel alal. Sa mediteerid pidevalt: bussis, tööl, magades. Sa mediteerid lahtiste silmadega, soojas vannis, muuseas vannis käimine meeldib sulle ka, su mõtted lähevad siis kohe kaugele, kaugele imedemaale. Ja sellepärast sul polegi aega joogasse minna.

SA MAALID

Sulle meeldib kõik, mis ilus. Sa armastad skulptuuri, sa maalid, sa vormid, sa küpsetad tuhandevärvilisi koogikesi... Sa oled tõeline kunstnik! Ja kui sa õnnetuseks maalima ei peaks, siis maalitakse sind. Sa oled kellegi muusa! Sa võib-olla ise seda ei teagi aga sa inspireerid luuletajaid.

 

 



SA JÄÄD TIHTI BUSSIST MAHA

Sest sa oled liiga hajevil. Sa ütled küll endale, et sel korral sa jõuad peale aga vahepeal läheb sul üldse meelest ära kuhu sa minema pidid. Sa ujud koguaeg kahes vees korraga. Aga sa ei upu mitte kunagi. Sulle meeldiks keskööl elada aga keskööl busse ei sõida. Liiga hilja, buss on juba läinud.

SUL ON AVAR MAAILMAVAADE

Muuseas su sõbrad teavad seda, nad võivad sulle kõike öelda, hirmsamaid patte üles tunnistada ilma, et sa neid kritiseeriksid või hukka mõistaksid. Seda sinu juures hinnataksegi. Sulle meeldivad keerulised isiksused, inimesed, kes tulevad kaugelt, need, kellel on mingi lugu, midagi jutustada. Sinust võiks saada suur seikleja, kui sul oleks rohkem enesekindlust.

SA UNISTAD KUJUTLUSLIKUST MAAILMAST.

Sellest maailmast, kus ei ole ei raha ega juhilube. Sa läheksid ükssarve seljas tööle ja muuseas sa üldse ei lähekski tööle, kui sul tuju poleks, sest sinu maailmas kohustusi ei oleks. Mitte miski pole ette määratud. Ja sa ujuskid nagu Kala vees.

Kommentaare ei ole