{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui su sõber on sündinud Amburi tähtkujus

A mburid on ambitsioonikad ja lahked. Kuna Ambur on tulemärk, on neil nii materialistlik, kui vaimne külg tugevalt arenenud. Tal on kaks soo...

Amburid on ambitsioonikad ja lahked. Kuna Ambur on tulemärk, on neil nii materialistlik, kui vaimne külg tugevalt arenenud. Tal on kaks soovi: lõbutseda ja leida oma filosoofiline ideaal. Üldiselt leiavad nad nende kahe äärmuse vahel kuldse kesktee.

Tänu oma iseloomule on ta siiras ja omapärane. Ta on väga hea sõber. Tema iseseisvus, avatud meel ja ambitsioon on tuntud. Tema peamine puudus on kalduvus hilineda ja teatud naiivsus, mis talle teinekord end kätte maksta võib.

Amburid on suured optimistid.

Nad on väga head suhtlejad, avatud meelega ja armastavad oma ideesid teistega jagada. Nende eripära: neil on väga hea huumorimeel ja nad võluvad teisi oma karismaga.

Isegi, kui kõik tema sõbrad peaksid tundma masendust jääb tema optimistiks. Ka temal on oma musti päevi aga need ei kesta kunagi kaua! Võib juhtuda, et ta satub vähe meeldivatesse olukordadesse aga need ei märgi teda tugevalt. Ambur armastab elu ja isegi kui kõik tema ümber mossitavad leiab ta mooduse, kuidas teisi naerma panna. Sest stress ja masendus ei ole tema ala.

Tema optimism on nakkav ja ta suudab panna teisi end hästi tundma.

Ambur armastab iseseisvust. Ta järgneb omaenda suunale ilma teiste arvamuse pärast muretsemata. Ta ei armasta autoritaarsust ja leiab, et paljud inimesed kuritarvitavad võimu. Ta ei järgi lihtsalt teiste ettekirjutatud reegleid.

Ambur on suur entusiast.

Ja tema entusiasm on nakkav! Räägi talle mõnest oma plaanist ja ta on esimene sind julgustama ja vajadusel oma abi pakkuma.

Tihti on tal aga rohkem ideesid, kui võimalusi neid ellu viia. Ta unustab tihti enamiku oma ettevõtmistest juba järgmisel päeval. Isegi, kui ta peaks kindel olema, et te ideed on suurepärased.

Ambur on alati siiras.

Eriti selle märgi naised on alati siirad. Nende jaoks on tähtis, et suhted teistega oleksid selged ja klaarid, ta tahab asju öelda nii, nagu nad on, isegi, kui see ausus võib teinekord haiget teha.

Sõpradena on nad armastatud. .

Kui su sõber on Ambur võid sa teda alati usaldada. Amburit armastavad kõik tema positiivse loomuse pärast. Tema seltsis tunnevad kõik end hästi.

Nad võivad olla natuke autoritaarsed.

Sellest ei tasu välja teha, see on nende väike kiiks. Oma enesekindlusega armastab ta tihti ka teiste eest otsuseid vastu võtta.

Ambur on väga lahke.

Ehkki tema siirus võib teinekord haiget teha ei ole see kunagi tahtlikult tehtud. Amburi lahkus on legendaarne, tal on suur süda ja ei oska  muudmoodi, kui teistele oma abi pakkuda.
Asi, mida ta ei armasta on ootamine. Ta ei talu, kui tal palutakse oodata. Ta tahab kohe asja kallale asuda.

Ta ei oska oma tundeid varjata.

Tal on raske oma tundeid ja emotsioone varjata. Ka siis, kui ta kedagi ei salli, näeb seda kohe ta näost. Tema lähedased ja sõbrad teavad, millal on parem talle mitte peale käia.

Ta ei armasta probleeme lahendamata jätta.

Ta tahab oma probleemid ja erimeelsused teistega kohe ära lahendada.

Ta on otsusekindel inimene.

Tal on võistlejavaimu. See on ta hinges ja ta on valmis kõigeks, et minna kuni lõpuni. Ambur kaotab väga harva.

Ambur on üldjuhul endast heal arvamusel! :)





Kommentaare ei ole