{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas te olete alfa-naine?

A lfaks olemine ei ole soo küsimus, alfasid on nii meeste, kui ka naiste seas. Nende isikute peamine iseloomulik joon on see, et nad on väga...

Alfaks olemine ei ole soo küsimus, alfasid on nii meeste, kui ka naiste seas. Nende isikute peamine iseloomulik joon on see, et nad on väga mõjukad, algatusvõimelised ja lähevad alati edasi.

1. Loomulik enesekindlus.

Alfa naisel on loomulik ja enesestmõistetav enesekindlus, mis neid edasi viib. See enesekindlus on välja teenitud ja ei muutu iialgi ülbuseks. Ta on enesekindel, sest ta tunneb oma võimeid.

Alfa naine ei tõsta häält, vaid oskab oma tahtmist rahulikult, kuid veendunult läbi suruda. Teda austatakse ja hinnatakse.

2. Kõik temas on loomulik.

Ülemusena ei kuritarvita ta oma positsiooni, sest tal on loomulik juhtimisanne ja diplomaatia. Ta oskab inimestega ümber käia ja sisendab oma alluvatele usaldust. Tema alluvad imeltevad tavaliselt tema juhtimisoskust ja analüüsivõimet.

Alfa naine teab, et asjad peavad kulgema loomulikul teel ja peale surumine muudab ainult kõik halvemaks. Ta jääb oma otsuste vastuvõtmisel tasakaalukaks.

3. Ta räägib asjadest nii, nagu nad on.

Inimesed, kellel on oskus rääkida asjadest sellisena, nagu nad on, paistavad alati teiste seast silma. Ta tõmbab teisi ligi, sest nad armastavad rääkida tõde ja ei soovi seda muuta detaile juurde lisades.
Tema harjumus rääkida otste ka rasketest asjadest ei meeldi alati kõigile aga teda austatakse sellegipoolest.

4. Ta oskab kasutada konstruktiivset kriitikat.

Nad ei karda kuulda kriitikat, sest nad on alati valmis muutuma paremaks.

5. Alfa naine ei ole teiste naistega konkurentsis.

Ta ei võrdle end teistega, ta teab, mis tema juures toimib ja mis veelgi tähtsam, mis ei toimi. Ta ei taha vastata inimeste naeruväärsetele ootustele ja tunneb end hästi sellisena, nagu ta on.

Igal hommikul vaatab ta peeglisse kindla teadmisega, et tema ise on omaenda ainuke rivaal.

6. Ta on emotsionaalselt intelligentne.

Alfa naine oskab lahti analüüsida ja seletada situatsioone ja inimesi ja nad teavad täpselt millal üks situatsioon, professionaalne või privaatne, on neile kasulik.

7. Töö ja eraelu tasakaal.

Alfa naise juures on kõik loomulik ja tasakaalus, ta hoiab oma prioriteedid paigas.

Ta  teab, kui palju aega ta veedab oma tööle ja kui palju aega oma eraelule.

Kommentaare ei ole