{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 asja, mida tugevale naisele öelda ei tohi.

T ugevaid naisi kohtab igal pool kuhu te ka ei lähe. Tugev naine võib olla seda, mida ta tahab ja teha seda, mida ta soovib. Tugevad naised ...

Tugevaid naisi kohtab igal pool kuhu te ka ei lähe. Tugev naine võib olla seda, mida ta tahab ja teha seda, mida ta soovib.


Tugevad naised on maailma alussambad. Nad annavad elu uutele generatsioonidele ja selle vastutuse raskus lasub nende õlgadel.

Tugevad naised on vastutustundlikud, ettenägelikud, paindlikud ja hästi integreeritud. Tugevad naised on nagu kangelannad. Neil on koguaeg lõputu nimekiri asjadest, mida teha vaja ja teevad rohkem tööd, kui keegi teine.

Tugev naine armastab suhtlemist ja ootab vastukaja. Ta austab teie seisukohta, isegi kui ta alati seda ei jaga. Ta eelistab töötada koos teiega ja mitte teie vastu.

Siin all on nimekiri 8 asjast, mida ei tohiks ühele tugevale naisele öelda.

1. "Sa esitad liiga palju küsimusi."

Tugevad naised esitavad küsimusi, sest nad tahavad kõike teada saada. On see siis selleks, et endale arvamust luua või selgitada täpsemalt seda, millest te rääkisite, ärge öelge talle kunagi, et ta liiga palju küsimusi esitab. Ta on tehtud selleks, et õppida.

2. "Miks sa ei või olla selline, nagu..."

Sest ta on tugev naine, ainulaadne omasuguste seas. Lõpetage tema võrdlemine teistega. Tugevad naised määravad endale ise kriteeriumid. Ta ei ole nagu teie endine ülemus, sõbranna, armuke, õde, tädi või ema. Tugev naine võib end muuta aga ta teeb seda iseenda jaoks, mitte teie pärast. Ärge nõudke kunagi, et ta muutuks kellekski, kes ta ei ole.

3. "Millele sa mõtlesid, kui...?"

Isegi, kui te arvate, et ta peaks teistmoodi asju tegema, ei ole see kahtlemata parim moodus, et talle seda öelda. Ta võtab seda kui süüdistust ja võib vastamiseks end kaitsepositsiooni panna.  Tegelikult olid tal erinevad ideed selle küsimuse asjus ja nüüd kuulete te neid kõiki!

4. "Lõpeta ära, aitab küll."

Te ei saa peatada tugevat naist, milleks üritada? Kui ta on millegagi ametis siis laske tal parem lõpetada. On ta siis oma tunnetest rääkimas või tegeleb veel hilisõhtul oma projektiga, tal on energiat ja ta kasutab seda. Kui ta nii palju tööd teeb, siis paluge parem, kas te saate teda aidata või astuge tema tee pealt ära.

Kui te ta poole lause pealt peatate, võtab ta seda kui märki ebaviisakusest. Öelge talle parem, et kui ta kord on lõpetanud oma lause, tahaksite te talle enda nägemuse asjast teatavaks teha ja ta kuulab teid.

5. "Rahune maha."

See on nagu õli tulle lisamine. Kui te arvasite, et ta enne oli vihane siis see, mida te nüüd näete, ületab kõik. Tugev naine on võimeline teile näitama oma emotsioonide tugevust.

Te võite parem öelda: "See teema tundub sind köitvat." või siis: " Mida me sinu arust peaksime selles asjas tegema? ". Katsuge ta energiat mujale pöörata, et ta keskenduks lahendusele ja heale lahendusele.

6. "Sul ei ole seda vaja."

Tugeval naisel on õigus vahel saada seda, mida ta soovib. Ta on kindel sendipealt, mida ta võib endale lubada. Laske tal teha ja nautige ta naeratust. Parem veel, jätke ta eelistused meelde ja järgmine kord kasutage võimalust, et talle kinkida seda, mis talle meeldib.

7. "Sa oled hull."

Ta on võib-olla emotsionaalne ja te ei hinda seda aga ta ei ole kindlasti mitte hull. Tugevad naised väljendavad ja tegutsevad jõuga.

8. " Pane oma prioriteedid paika."

Ta mõtleb koguaeg oma prioriteetidele. Ja ta keskendub kõige tähtsamatele esmajärjekorras.

Üks lause, mida te talle öelda võite: "Ma armastan seda tugevat naist, kes sa oled. Ma toetan ja aitan sind, et sa saaksid oma projektid ja kavatsused ellu viia."


Kommentaare ei ole