{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - naljaga pooleks.

JÄÄR Jäär on igas valdkonnas eesrindlane. Ta on tulemärk... Ta on loomise märk ja hävingu märk. Tundeline, aktiivne ja alati esimene (natuke...

JÄÄR



Jäär on igas valdkonnas eesrindlane. Ta on tulemärk... Ta on loomise märk ja hävingu märk. Tundeline, aktiivne ja alati esimene (natuke rumal ka lisaks sellele) on ta kergelt süttiva vihaga ja enesekeskne. Ta armastab ohtu, riski, au ja hiilgust. Ta on langev täht ja armastab tugevaid tundeid aga ei sära kunagi kaua (suure lõuapäraga kokkuvõttes). Tal ei ole tegelikult vajalikku võimu ja jõudu, et realiseerida oma projekte. Ta suur otsusekindlus saab otsa niipea, kui ta on oma objektiivid kindlaks määranud. Ta armastab kasu saada.

SÕNN

Sõnn on naiselik tähemärk. Sõnni samastatakse  maaga ja suure tööga, et elu luua. Ta on praktiline isik, kellel on kaks jalga maa peal ja jonnakalt vaatab ta alati selles suunas, kuhu ta tahab. Tema suur tööjõud ja vaistlik iseloom ajavad teised vihale. Ta on vägagi otsusekindel ja töötab, nagu hobune kõik teised oma teel alla ajades. Tegelikult on ta kitsa silmaringiga, jonnakas, nagu eesel. Kui keegi julgeb talle vastu rääkida, hakkab ta jonnima. Ta pole suuteline mõtlema oma tegude üle ja ennast süüdi tunnistama.

KAKSIKUD

Kaksikutel on ergas meel ja puudub analüüsivõime. Ta armastab suhelda, isegi, kui ta ei mõtle enne, kui midagi ütleb. Kaksikud peaksid lugema kümneni enne, kui midagi ütlevad. Ta on võimeline igast olukorrast välja tulema, sest vabandusi on tal taskust võtta. Ta on meister teiste süüdi mõistmises. Võib-olla kannatab ta isiksuse lõhenemise all! Suur osa poliitikutest on sündinud selle tähemärgi all. Igaüks teeb omad järeldused.

VÄHK

Algse vee sümbolina on vähk sodiaagi ema. Ta tahab olla õrn, sümpaatne ja kaitsev, eriti just õrnemate vastu. Teiste probleemid on alati tema silmis olulisemad. Tegelikult ilma teisteta ei ole ta mitte keegi. Ta võib olla isegi türann nendega, kes ei taha olla tema sõbrad. Vähesed Vähid, kes tööd teevad, on need, kes töötavad sotsiaalasutustes.

LÕVI

Valitsejana on ta väga suure enesekindlusega ja usub kaljukindlalt, et on sündinud juht. Tal on tarkuse ja võimu aura. Ta on tõhus ja õiglane. Ta ei jaga iialgi ja tema jaoks tasuta lõunaid ei ole olemas. Ta ei kannata kriitikat, sest tal on alati õigus. Ta ärritab teisi.

NEITSI

Neitsi on metoodiline ja teeb kõike korralikult. Ta on iga firma trump. Tema kannatlikkus muudab ta väärtuslikuks. Ta on säästlik ja suurepärane raamatupidaja. Tegelikult on ta igav raamatupidaja. Ta on liiga suure südametunnistusega. Ta kõhkleb enne klaasi võtmist, sest kardab enese üle kontrolli kaotada. Kui ta teaks, kui väga ta teisi ärritab...

KAALUD

Kaalud on tasakaalu, võrdõiguslikkuse ja õiguse sümbol. Tema maailmanägemus on väga realistlik ja igas värvitoonis. Tema jaoks hea ja halb ei ole nagu must ja valge ja paradoksaalselt ei usu ta õigusesse. Ta ei võta iialgi halbu otsuseid vastu ja on tuntud, kui igavene kõhkleja. Ta liigub alati kaks sammu edasi ja kaks tagasi.

SKORPION

Ta on sündinud sügise keskel ja sümboliseerib loodust, mis valmistub karmiks talveks. Ta on nagu vulkaan, mis ammutab oma põhjast dünaamilisust ja kindlust, mis võimaldab panna liikuma mägesid. Ta on vastupidav ja kannatlik ja kukub harva läbi. Ta on karm äriasjades ja tunneb end hästi ainult omas elemendis: keset tormi. Mis peamine, tema ise vallandab kõige sagedamini selle tormi, mida ta nii väga armastab. Ta räägib teistest nende taga ja sepitseb alati vandenõusid, et teised üksteise kallale tormaksid. Teda ei maksa usaldada, sest tal puudub igasugune eetika.

AMBUR

Ambur sümboliseerib perioodi, mil inimesed, lõpetanud oma põllukoristamise, pühenduvad jahile. Ta on üdini optimistlik ja väga suurte teadmistepagasiga. Kõik, mis tema jaoks tundmatu, on talle huvitav. Ta armastab seiklusi ja avastusi. Teda võib süüdistada suurusehulluse all kannatavana. Ta ei suuda paigal püsida ja sellepärast inimesed ei usalda teda. Tal on kerglased ideed.

KALJUKITS

Kaljukits kannab endas ambitsiooni ja geniaalsust. Ta on konservatiivne ja ettevaatlik. Tema kohusetunnetus on laitmatu. Ta on järjekindel ja kannatlik, nagu alpinist, kes ronib mööda mäekülge. Ta naerab teiste üle, kes tema ümber kukuvad ja kes tahtsid edasi liikuda palju rutem. Ta vaatab sündmusi taganjärgi, võib-olla sellepärast, et need sündmused juhtuvad ainult teistele. Tõepoolest, kaljukitse elu on tihti igav ja kiretu. Kaljukitsed on tihti pessimistid, vaikivad ja varjavad hästi oma emotsioone. Nad võivad tunduda külmad ja tundetud.

VEEVALAJA

Veevalajale ei saa midagi suurt ette heita, ta on vaimne inimene, hea suhtleja, leebe, lahke, sõbralik... Tema silmis on kõik ja kogu maailm ilus, kõik inimesed head. Teised tahaksid talle öelda : ärka üles ükskord! Tema naiivsust kasutatakse kurjasti ära.

KALAD

Kalad on rahulikud ja pragmaatilised. Neil on suur kujutlusvõime ja nad valdavad abstraktseid kontsepte paremini, kui teised. Suure analüüsivõimega vaatleb ta teisi ja oskab tõlkida nende tundeid ja reaktsioone. Muuseas ta kasutab seda oskust kurjasti ära ja tema lähedased peavad teda manipulaatoriks. Aga ka seda ta teab, sest teda kiusatakse tihti taga. Ta on paranoialik ja võib kannatada foobiate all. Tema enesekindluse puudus tõukab teda nende kallale, kes on temast nõrgemad. Kalad on head psühholoogid, sest nad mõistavad suurepäraselt oma patsiente.



Allikas:  http://caphumour.free.fr/autres/horoscope.htm




Kommentaare ei ole