{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jaapani mask näonaha noorendamiseks

J aapanlannadel on omad ilusaladused ja üks neist on riisimask näole, mis on palju tõhusam, kui paljud kallid näokreemid ja seerumid.  Riis ...

Jaapanlannadel on omad ilusaladused ja üks neist on riisimask näole, mis on palju tõhusam, kui paljud kallid näokreemid ja seerumid. 

Riis on nahka toniseeriva ja pinguldava toimega. Riis sisaldab inositooli ehk B8-vitamiini, mis aitab naha vananemist pidurdada, stimuleerib vereringet ja omab nahka ravivat toimet.

Riis sisaldab rikkalikult B - vitamiini. B - vitamiin on kasulik nahale, juustele ja küüntele, ta aitab stimuleerida naha rakkude taastumist, omab pehmendavat toimet ja kaitseb nahka väliste tegurite eest.

Riis niisutab, taastab ja pinguldab nahka.

Riis omab ka kortsudevastast toimet. Inositool, mida riis sisaldab, aitab kortse korrigeerida ja parandada naha vereringet.

Riis on hea nahakoorija. Tänu oma fütohappe sisaldusele aitab riis eemaldada surnud rakud ja vähehaaval nahka noorendada.

Riis eemaldab akne laigud. Riisi keeduvesi parandab nahka. Ta omab puhastavat ja toniseerivat toimet ja vähendab aknest põhjustatud laike nahal.

Et valmistada riisi baasil näomaski läheb vaja:

Täistera maheriisi

Vett

Avokaadot


Mett

Keetke riis pehmeks, nõrutage ja hoidke keeduvesi alles. Lisage avokaado ja mesi, segage ning kandke nahale.

Laske mõjuda 15 - 20 minutit. Seejärel puhastage vatitupsu abil, mida olete eelnevalt riisi keeduvees niisutanud.

Protseduuri on soovitatav teha kaks korda nädalas.

Kommentaare ei ole