{ads}

HIDE

Viimased

latest

Meeste kümme tüüpilist valet.

I lma soovimata kedagi solvata - Inglismaal viidi läbi üks uuring, mille järgi selgub, et mehed valetavad kolm korda rohkem, kui naised ja e...

Ilma soovimata kedagi solvata - Inglismaal viidi läbi üks uuring, mille järgi selgub, et mehed valetavad kolm korda rohkem, kui naised ja eriti just nendele viimastele.

Miks? 

On mitmeid arvamusi: selleks, et nõrgemale soole muljet avaldada; et mitte naisele haiget teha; kartusest; enesekindluse puudusest; truudusetusest või siis lihtsalt sooviga vahekorda astuda.

Millised on meeste tüüpilisemad valed? 

Siin väike edetabel:

1. Ma ei ole abielus ja ma olen vallaline. Paljud naised, olles end kord kellegagi sidunud, avastavad ühel ilusal hetkel, et nende kaaslane on tegelikult abielus või et ta elus on juba keegi.

2. Sa oled esimene naine, kellega ma seda teen. Sellise vale kasutamisel soovib mees oma kaaslasele muljet avaldada või kaotas ta lihtsalt mälu. Kõige hullem asja juures on see, et teie seda teate, sest kord, kui ta liiga palju joonud oli, tunnistas ta seda juba teile.

3. Mul oli autoga probleem ja ma ei saanud helistada. Mõnikord tundub, et meestel on lihtsalt kergem niimoodi vastata, kui anda muid vabandusi.

4. Ma ei tee sulle iialgi haiget. Selle vahel mida tehakse ja öeldakse on suur vahe. Me oleme ju kõigest inimesed. Isegi, kui ta ütleb, et ta ei tee teile kunagi haiget, tegi ta seda ikkagi!!!

5. Jah, ma olin temaga aga ma luban, et meie vahel ei juhtunud mitte midagi... See, kes teid baaris koos nägi ei ütelnud, et teie vahel mitte midagi ei juhtunud...

6. Ta on ainult üks tuttav ja ei midagi muud. Sa ütled seda, aga tegelikult ta meeldib sulle, tunnista üles!

7. See on kõigest üks töökaaslane. Kui paljude töökaaslastega sul suhe on? Sest mulle tundub, et nad meeldivad sulle rohkem, kui mina.

8. Ma helistan sulle homme. Ja ta ei helista kunagi. Kui ta juhuslikult kohtate teda mõni päev hiljem, leiab ta uue vale ... "Ma kaotasin su numbri ära."

See on tõenäoliselt viisakas moodus öelda: Sa ei huvita mind. Tegelikult ka, kui üks naine mehele meeldib, siis teeb ta kõik, et temaga ühendust leida, kui ta ka ta numbri kaotab, siis leiab ta vahendi, kuidas seda üles leida.

9. Viimane jook, siis tulen. Noojah siis.

10. Ma olen juba teel. Aga ise pole veel tulema hakanud.


Kuidas ka ei ole ja et mitte keegi end solvununa ei tunneks, üks teine läbiviidud uuring tõestab, et naised valetavad paremini, kui mehed.

Naised oskavad kontrollida paremini oma emotsioone, kui asi puudutab süütunnet ja kahetsusi ja kui neil on tõeliselt oluline saladus ei jaga nad seda mitte kellegagi, isegi mitte oma parima sõbrannaga.

On olemas ka mõlemale sugupoolele sobivad valed, nagu näiteks: Kõik on korras, mul läheb hästi.

Niisiis kokkuvõtteks, kõik valetavad! Naised rahaküsimustes: Ah see või? Ma ostsin selle juba ammu! ja mehed väljaskäimiste kohta.

Aga kindlasti sõltub see kõik igaühe isiksusest kõige rohkem!






Allikas: nospensees.com




Kommentaare ei ole