{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas säïlitada suhtes ihaldusväärsus?

Suhte alguses näevad mõlemad partnerid enese kallal palju vaeva, et teineteisele meeldida ja sütitada teises iha, ent see hoiak muutub...



Suhte alguses näevad mõlemad partnerid enese kallal palju vaeva, et teineteisele meeldida ja sütitada teises iha, ent see hoiak muutub suhte jooksul ruttu. Ühe Inglismaal läbiviidud uuringu järgi lasevad partnerid ennast käest minna juba peale seitse kuud kestnud suhet. 


 Mida siis teha? 

1. Säilitage salapära.

Loomulikult peab teie partner teid armastama sellisena, nagu te olete, sellena, kes te olete ja mitte ainult siis, kui te olete oma parimas valguses. Sellest hoolimata ei tohiks te lasta asjadel minna niikaugele, et käite kodus ringi rasvaste juustega ja kannata riided XXL suuruses. Sellist pilti kodus nähes kaotab teie partner ruttu soovi teie järele. Sellepärast on vajalik hoida alal natuke salapära - ärge hakake lõikama oma varbaküüsi oma partneri ees, see pole just kõige köitvam vaatepilt... Nii, et ärge unustage sulgeda WC ja vannitoa uksi ja õppige enese eest hoolt kandma ka siis, kui te kodus olete.


2. Kasvatage enesekindlust.

Suhte alguses piisab teineteisele tehtud komplimentidest, mõlemad pooled näevad vaeva, et olla täiuslikud ja neile annab jõudu kaaslase hindav pilk. Suhte edasi arenedes see tunne hakkab vaikselt kaduma.
Kasvatage enesekindlust, kandke rõivaid, mis teile hästi sobivad, mis muudavad teid seksikaks ja ihaldusväärseks. See tähelepanu, mille osaks te saate, tõstab teie enesetunnet ja on hea teie suhtele.



3. Kaotage rutiin.

Igapäevane rutiinne elu on ohtlik suhtele. Tänu tööle muudele kohustustele jääb paaril vähe aega, et teineteist leida.
Leidke siiski võimalust olla koos ja teha midagi muud, mis aitab teid igapäeva rutiinist välja tulla. Sellega toote te uut ja värsket õhku oma suhtesse.
Korraldage õhtusöök kahele küünlavalgel, minge restorani, avastage uusi kohti.
Teie tunnete end ihaldusväärsena uuesti, sest teie partneril avaneb võimalus teid vaadata ja mitte televiisorit, ning see värskendab teie suhet.

Kommentaare ei ole