{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Ahv.

A hv Peamine trump:  Terav meel. Suur puudus: Armastab võimu Talle meeldib: Öelda ilusaid sõnu, kiidelda; kogub teadmisi; terav intelligen...

Ahv



Peamine trump:  Terav meel.
Suur puudus:Armastab võimu
Talle meeldib: Öelda ilusaid sõnu, kiidelda; kogub teadmisi; terav intelligentsus, mida ta praktiseerida armastab.
Ei meeldi: Et teda ignoreeritakse, et teda segatakse tema sportlike ja mõtlemist nõudvate tegevuste juures, et tema nalju ei mõisteta.
Armastuses: Ei ole rahul, kergemeelne, teda jäetakse tihti maha teiste pärast, kes osutuvad stabiilsemateks ja ustavamateks.
Tema soov: Kehaline ja intellektuaalne tempo, vestlus, võitlus, konkurents, et temast räägitaks.
Rahaline külg: Võib-olla rikas, anastamise teel. Võib olla boheemlane, kuni oma elu lõpuni, et teistest erineda.


Kaval nagu ahv.


See on kõige kapriissem märk. Ta on kaval, hea huumorimeelega, vahel vaimukas aga alati nutikas. Ta on sotsiaalne ja võib tunduda, et ta sobib kõigi sodiaagimärkidega. Aga tegelikult on tegu Ahvi taktikaga, mis on väga omakasupüüdlik. Mängleva, armastusväärse ja teenistusvalmina varjab ta madalat arvamust teistest. Tegelikult põlgab ta teisi sodiaagimärke ja usub, et on teistest parem. Ta on hoopleja.

Ahv on intellektuaal. Tal on suur teadmistehimu , ta on kõike lugenud, tal on palju teadmisi ja ta on kõigega kursis. Kõrgelt haritud inimesena on tal nii suur mälu, et ta on võimeline meelde tuletama väiksemate detailidena seda, mida ta on näinud või kuulnud. Tema hea mälu  on talle hädavajalik, sest ta pole eriti organiseeritud.

Leidliku ja äärmiselt originaalsena on Ahv suuteline lahendama kõige keerulisemaid probleeme erakordse kiirusega. Aga kui ta ei saa õigel ajal alustada sellega, mida ta on otsustanud teha, jätab ta antud asja pooleli, isegi enne alustamist.

Ahvil on terve mõistus ja oskus inimesi lollitada. Ta võib isegi lollitada Draakonit, kes on ometi võimas, tugev ja osav ja võib väga hästi vastu seista Tiigri karismale, keda ta pilkab.

Olles diplomaat ja väga kaval, õnnestub Ahvil alati terve nahaga kõige raskematest olukordadest välja tulla. Ta on iseseisev  ja talle pole hea midagi peale suruda. Tema on see, kes valib.

Tal on vähe südametunnistuspiinu. Ta ei kõhkle halbade kavatsuste ja valede valikute vahel, kui see on tema jaoks parim lahendus. Ta võib korda saata halbu asju, kui ta on kindel karistamatuses. Sest Ahv laseb end harva kinni püüda. Ahvid ei ole kõik vargad, aga nad on kõik valetajad.

Mida ta ka ei tee, raske on tema peale pahane olla, niivõrd on ta võluv ja oskab teistele meeldida.

See on tõusiku märk ja tal on selleks õigus, sest tal on kõik võimalused, et selleks saada. Tõepoolest, hoolimata tema negatiivsetest joontest ( hoopleja, valetaja, südametunnistuseta) otsitakse teda tema tarkuse ja tema vaimuteravuse pärast. Olles osav suurtes firmades ja kaval finantsalal on Ahv suurepärane koostööpartner kõikides valdkondades, kus on vaja kiiret mõistust. Ahv võib edu saavutada kõikides valdkondades; poliitikas, kaubanduses, tööstuses - mitte kusagil pole tema ees saladusi. Ta võib kõike proovida, kõike endale lubada, eriti, kui ta on kõrgelt haritud. Ta saab tihti kuulsaks, kui lasta tal oma kutsumust järgida. Ta peab olema ettevaatlik sõnadega liialdamisel, mis võivad teisi inimesi väsitada.

Hoolimata paarist finantsprobleemist on Ahvil tavaliselt hea koht elus.

Armastuses: Ta ei leia õnne armastuses. Mehe-naise vahelised suhted on halvad. Ta kaldub liialdustesse, ärritub kergesti, väsib ruttu oma kaaslasest ja otsib järgmisega õnne.  Tema õnnetuseks otsib ta asjatult. Ta ei suuda paigal püsida. Hoolimata sellest, et ta on kirglik - tema terav vaim ja kriitikameel jahutavad selle kire ruttu maha. Ta huumorimeel päästab teda meeleheitest. Rohkem, kui keegi teine oskab ta naerda omaenda ebaõnnestumiste üle.

Milline ka ei ole tema kaaslane - Ahvil on kalduvus luua suur pere.

Eluetapid: Tema esimene elufaas on õnnelik. Teine on segane ja häiritud ja tema plaanid kukuvad tihti läbi. Kolmas elufaas on rahulik, vanaduspõlv üksildane.




Kommentaare ei ole